Tips voor dagjes uit met vriendengroepen

Vandaag is het 2 november: Nationale Vriendschapsdag. Vier de vriendschap en organiseer samen met je vrienden een onvergetelijk uitje. Heb je wat inspiratie nodig voor écht een origineel uitstapje met vrienden? Zoek dan niet verder, want hier staan gezellige dagjes uit om de leukste herinneringen te maken waar jullie later nog steeds over zullen praten!

Kom in actie tijdens een dagje ice karten

Ice karten is echt een uitje waarbij je een nieuwe en unieke ervaring opdoet. Dit gaat verder dan ‘gewoon’ karten. Ga in één van de speciale elektrische karts over een gladde ijsvloer en probeer de meeste rondes af te leggen op een circuit van 300 meter. Wie drift er behendig door de bochten en weet de juiste lijnen te pakken? Daag elkaar uit en maak er een sportief dagje uit van. Twee drift-sessies zijn met €10,- korting voor €29,95 te boeken!

Tickets IceKart Rucphen

IceKart Rucphen dagje weg rijdend juichen 1.jpg

Leer samen een nieuwe sport met een 2-daagse golfcursus

Versterk je vriendschap met een uitje waarbij jullie samen een nieuwe sport leren. Behaal je golfvaardigheidsbewijs en leer alles over de sport van een professional. Dit is zeker geschikt voor beginners, dus aarzel niet om te starten. Sla jullie slag en wie weet hebben jullie een nieuwe gezamenlijke hobby ontdekt. Op een 2-daagse golfcursus krijg je maar liefst €181,- korting, dus boek snel een cursus!

golf_pro_motion-103.jpg

Avondje uit met The Star Wars Suite

Hebben jullie zin in een avondje uit? Als je een echte Star Wars-fan bent is de Star Wars Suite een goed uitstapje. Geniet optimaal van livemuziek van de film en laat je verrassen door een orkest en koor uit Oekraïne. Hoe bijzonder is dat? The Star Wars Suite was al een groot succes in 2018 en 2019, dus wees gegarandeerd van een muzikaal spektakel. Bestel snel je tickets met korting en laat jullie meeslepen door prachtige live filmmuziek.

Tickets The Star Wars Suite

PLU1802_TheStarWarsSuite_Eventim_eTicket_800x800px.jpg

Klassiek dagje uit in een escape room

Ga’ klassiek’ een dagje uit en boek een escape room. Dit is niet voor niets een klassieker: hier vind je namelijk uitdaging, samenwerking en spanning in één dag. Op die manier leren jullie elkaar beter kennen en (hopelijk) versterken jullie elkaars banden. Er zijn verschillende escape rooms met diverse thema’s te vinden. Zo zit er echt iets voor iedereen tussen. Ga daarom op zoek naar uitdaging in één van de vele escaperooms en boek hier een escape room voor de helft van de prijs!

Escaperoom 1.jpg

Geniet samen van een minivakantie in eigen land

Een weekendje er tussenuit met je vrienden is het allerleukst. Ontspan optimaal en ontdek samen een nieuwe stad, bezoek de meest interessante bezienswaardigheden en maak de mooiste herinneringen. Geniet extra in een hotel waar alles voor jullie geregeld is. Ga op een minivakantie in eigen land en overnacht bijvoorbeeld in een Bastion Hotel naar keuze. Ook kunnen jullie naar een uniek 4-sterrenhotel in Alkmaar vlakbij het strand. Combineer dit met de bovenstaande uitjes of met een rondvaart. Zo hebben jullie écht een geslaagd uitstapje!

20211005_Bastion-Arnhem-HR_8228.jpg