Tips voor de leukste kinderfeestjes

Er is er één jarig! Vier de verjaardag van je kind op een bijzondere manier door een kinderfeestje te organiseren. In veel dierentuinen, pretparken en musea is het mogelijk om het feestje van je kind extra speciaal te vieren. Zo beleven zij een onvergetelijke verjaardag met hun beste vrienden en vriendinnen. Uiteraard met een extra verrassing voor de jarige.

Feestje tussen de dieren in Blijdorp

In Blijdorp kunnen kinderen hun lievelingsdieren bewonderen! Laat ze bijzondere dieren ontmoeten, waaronder de zeldzame okapi’s. Ook kunnen zij genieten van verschillende speeltuinen - tijdens een regenbui kunnen zij zich vermaken in de binnenspeeltuin Biotopia - en natuurlijk de iconische Oewanja Kinderjungle. Hier kunnen zij een enorme speeltoren beklimmen! Dit allemaal onder het genot van een patatje. Kijk dus snel naar de deal van Diergaarde Blijdorp.

Tijger - Blijdorp.jpg

Een avontuurlijk feestje in Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen vier je altijd een fantastisch kinderfeestje! Beekse Bergen biedt zeven verschillende thema’s. Organiseer bijvoorbeeld een kinderfeestje Giraffe, Stokstaartje, bussafari, speelland of bowlen. Zo heeft jouw kind genoeg keuze in wat het wil doen. Een avontuurlijke speurtocht of een spannende jeeprit: het kan allemaal. Kijk snel bij Beekse Bergen en laat de kinderen een bijzonder feestje beleven tussen de dieren.

hr-2019-08-28-libema-beekse-bergen-safaripark-029.jpg

Feestje tussen de zeezoogdieren in het Dolfinarium

Wil jouw kind liever zeezoogdieren bezoeken? Naast de mogelijkheid om de mooiste zeezoogdieren te bewonderen biedt het Dolfinarium ook leuke kinderfeestjes aan. Hier ontvangen zij een dierenpaspoort met quizvragen over alle dieren en weetjes over het park. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan een leuke speurtocht. Bekijk snel het arrangement van het Dolfinarium en vier een verjaardag tussen de dolfijnen.

Dolfijnen Delta-2.jpg

Een unieke verjaardag in Madurodam

Madurodam zit vol met diverse activiteiten voor kinderen. In miniatuur-Nederland kunnen zij leren vliegen op Schiphol of beleef de kleinste kermis. Ook is er een speeltuin waar ze los kunnen. Bij een kinderfeestje kun je genieten van een spannende speurtocht, een feestelijke picknickmand en een bijzondere verjaardagsmenu. Zo staat de jarige extra in het zonnetje.

Madurodam gezin 005 (1).jpg

Een luchtvaartfeestje in Aviodrome

Is jouw kind helemaal dol op vliegtuigen? Organiseer dan een leuk kinderfeestje bij Aviodrome. Hier leren zij alles over vliegtuigen en de luchtvaart. Ontdek oude vliegtuigen, breng een bezoekje aan de cockpit of spot passerende vliegtuigen. Om de dag af te sluiten kunnen zij in een theater een 4D-film kijken. Echt een unieke ervaring voor iedereen! Check snel meer over dit feestje bij Aviodrome.

Aviodrome.jpg

Veel pretparken en dierentuinen bieden dus leuke kinderfeestjes aan. Kijk snel naar al onze dagjes uit voor nog meer inspiratie voor je volgende kinderfeestje!