Tips voor een gezellig dagje uit met je zus

Ga er lekker op uit met je zus en geniet samen vanbonding moments! Ben je op zoek naar inspiratie voor uitjes met je zus? Dan hebben wij hier een aantal tips voor leuke activiteiten (uiteraard kun je ze ook met je broer doen!). Waardevol en vooral super gezellig!

Heerlijk dagje wellness

Even ontspannen, je gedachten op nul zetten en écht goed bijkomen. Dat kunnen jij en je zus vast goed gebruiken! Praat bij over het leven, geniet van heerlijk eten en maak gebruik van weldadige faciliteiten. Dat is pas écht _quality time_met je zus. Bekijk hier alle wellness deals en geniet samen van een relaxed uitje.

20170321-SpaWell-418.jpg

Hotel boeken

Een nachtje weg samen met je zus is super gezellig én laat jullie goed bijkomen van alle drukte van de dag. Ga bijvoorbeeld samen naar die ene stad die jullie altijd al wilden ontdekken. Wandel door het centrum, probeer een restaurant uit of ga lekker winkelen. Alles is ook nog eens voor je geregeld in het hotel, dus dat is extra genieten!

Bastion-Hotel-Apeldoorn- (33) (1).jpg

Stedentrip met een rondvaart

Heb je zin in een stedentripje met je zus? Ga dan ook op een rondvaart! Stap aan boord van Lovers Canal Cruises in Amsterdam en geniet van het uitzicht van de stad vanaf het water. Ook zullen jij en je zus meer nieuwe feitjes ontdekken over Amsterdam door de audiogids. Zo heb je een ideaal dagje uit met je zus in de hoofdstad!

Lovers sl2.jpg

Fotoshoot in het Youseum

Hoe leuk is het om samen een fotoshoot te doen? Dit kan natuurlijk overal, maar dit is extra leuk in het Youseum. Gebruik elkaars creativiteit en maak de leukste foto’s van elkaar of met elkaar. Dit kan allemaal in verschillende interactieve kamers; denk aan een spiegelkamer, ballenbak of op een schommel. Zo kunnen jullie ook elkaars socials opleuken met de mooiste foto’s.

8.jpg