Tips voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Een vriend(in) gaat trouwen! Dat betekent dat het ook tijd is voor een vrijgezellenfeest. Maar.. wat is een origineel idee? Ga je voor een actieve dag of iets meerlaid-back? Hier hebben wij een paar tips voor je op een rijtje gezet om een uniek vrijgezellenfeest te vieren!

Paintball of airsoft

Heb je zin in een actief feest? Een dagje paintballen is natuurlijk een klassieker voor een vrijgezellenfeest, want dit zal altijd een geslaagde dag worden! Kies een unieke locatie uit in Nederland, trek je overall aan en ga met elkaar verschillende games aan. Daarna kun je lekker bijkletsen tijdens een borrel. Zo is het feest helemaal compleet. Nog meer uitdaging nodig? Ga dan voor een dagje airsoft!

Paintball 17.jpg

Offroad en quad rijden

Voor wat extra uitdaging is offroad en quad rijden ideaal. Daag elkaar uit met ingewikkelde parcoursen terwijl jij de quad in evenwicht houdt. Cross ook met een 4x4 door de modder en probeer de wagen helemaal onder controle te houden. Wat een uitdaging! Dit uitje zal gegarandeerd een unieke ervaring zijn voor iedereen. Hier scoor je 2 of 3 uur quad en offroad rijden met flinke korting!

Offroad.jpg

Youseum

Hoe leuk is het om een vrijgezellenfeest te hebben waarbij je echt alles kan vastleggen? In het Youseum heb je de mogelijkheid om zoveel mogelijk leuke, gekke en toffe foto’s te maken! Vergeet dus niet je camera of telefoon, en post de leukste foto’s meteen op je socials. Ook zonder foto’s te maken is het Youseum een leuke experience voor een vrijgezellenfeest; heb lekker veel lol met elkaar in bijzondere interactieve kamers.

YOUSEUM Opening - Influencers - October 2019 - rachelecclestone-119 (1) (1).jpg

Weekendje weg

Een vrijgezellenfeest hoeft niet alleen een dagje te zijn. Een weekendje weg is nóg leuker! De mooiste herinneringen maak je namelijk vooral tijdens een mini-vakantie. Ga lekker op vakantie in eigen land met je beste vrienden en geniet van de omgeving. Een aanrader is een overnachting in een Bastion Hotel: slaap in een lekker bed en geniet van een heerlijk ontbijt om de dag te starten. Check hier snel een overnachting in één van de hotels met korting!

Bastion-Hotel-Tilburg-Bar.jpg

Heerlijk dagje wellness

Hoe heerlijk is het om een dag lekker lang te ontspannen? Zo kun je goed tot rust komen voor de grote dag met je beste vrienden of vriendinnen. Die ontspanning heb je vast nodig na alle drukte van de voorbereidingen! Probeer verschillende zwembaden, sauna’s en stoombaden uit en zet je gedachten even op nul. Bekijk hier alle wellness-opties en geniet van een heerlijk dagje ontspannen.

20180720-SpaWell-zoutsteensauna-1 (1).jpg