Tips voor een uniek dagje uit met vriendinnen

Heb je zin om met vriendinnen (en/of vrienden) een leuk dagje uit te organiseren, maar weet je niet zo goed waar je iedereen tevreden mee kunt stellen? Of zoek je een onvergetelijk en uniek dagje uit? Geen zorgen, want wij hebben de leukste tips voor een dagje uit met je vriendinnen!

Een bijzondere workshop: wellness producten maken

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe parfums en zeep worden gemaakt? Een workshop wellness producten maken is een superleuk dagje uit met je vrienden waarbij je óók nog eens je zelfgemaakte producten mee naar huis mag nemen! Tijdens een workshop ben je lekker actief bezig en steek je er ook nog iets van op. Hoe leuk is dat? Hier boek je een workshop nu voor de helft van de prijs, namelijk van €80,- voor €39,-.

wellness 3.jpg

Maak samen de mooiste foto’s in het Youseum

Het Youseum in Amsterdam is dé plek om samen je Instagram en andere social media even op te leuken! Maak samen de tofste foto’s in verschillende interactieve ruimtes en ontdek hoe creatief je kan zijn met foto’s. Jullie zijn hier de ster; slaap bijvoorbeeld op stapels geld in de International Bank of You of _strike a pose_in de spiegelkamer. Hierscoor je kaartjes nu van €21,95 voor €13,50!

Youseum.jpg

Bijkletsen tijdens een high tea

Willen jullie gezellig bijkletsen onder het genot van heerlijke hapjes? Bij Bakkerij Royal kun je genieten van een heerlijke high tea! Snoep van hartige én zoete lekkernijen uit hun eigen bakkerij terwijl jullie er een gezellige middag van maken. Ook kunnen jullie hun veelzijdige smaken losse thee proberen. Echt genieten dus! Een high tea bieden wij met €8,50 korting aan, dus reserveer snel je tickets.

Tickets High Tea Bakkerij Royal

High Tea (4).jpg

Ervaar een dagje airsoft

Heb je meer zin in uitdaging en actie? Ga dan voor een dagje airsoft! Dit is iets anders dan paintballen; hier zitten jullie in een militaire simulatie en volbrengen jullie uitdagende missies (uiteraard op een veilige manier!). Daag jezelf uit en probeer het andere team uit te schakelen. Zo maken jullie er samen een actief dagje uit van om nooit meer te vergeten. Boek een 3 uur airsoft van €160,- voor maar €16,-!

Tickets Airsoft

Airsoft 2.jpg

Ontsnap samen uit een escape room

Daag jezelf en je vrienden uit door te ontsnappen uit een escape room! Deze spannende kamers bestaan uit verschillende uitdagende puzzels en raadsels die jullie moeten oplossen. Er zijn genoeg unieke escaperooms, verspreid over het hele land, waar je uit kunt kiezen. Op die manier zit er altijd een thema tussen dat jullie het meest aanspreekt. Ervaar een dag vol uitdaging en samenwerking en boek hier een escape room met 50% korting (van €149,95 voor €74,95)!

Escaperoom 4.jpg