Tips voor een uniek teamuitje

Teamuitjes en personeelsfeesten zijn dé momenten om elkaar bijeen te brengen en een groepsgevoel te creëren. Hoe leuk is het om samen een bijzondere activiteit te doen waar nog lang over nagepraat zal worden? Daarom geven wij je een paar tips voor een onvergetelijk teamuitje, zodat jullie elkaar nog beter leren kennen en motiveren op de werkvloer.

Exclusieve safari in Beekse Bergen

Voor een personeelsuitje tussen de dieren is Beekse Bergen een leuke optie. De mogelijkheden zijn eindeloos: ga samen op een exclusieve safari of een avontuurlijke expeditie, geniet van een uitgebreid diner en eindig met een heerlijke borrel. Dit kan zelfs met een overnachting tussen de dieren! Nog meer wensen? Neem dan contact op met Beekse Bergen en zij zullen je wensen vervullen.

hr-2019-08-28-libema-beekse-bergen-safaripark-029 (1).jpg

Tussen die dieren in Ouwehands Dierenpark

Ook in Ouwehands Dierenpark kunnen jullie in de natuur genieten van een bijzonder uitje. Hier heb je een inspirerende omgeving om echt samen te komen. Ga samen met je collega’s op bezoek bij de leukste dieren en geniet van een heerlijk 3-gangen menu. Om het uitje iets spannender te maken, kun je ook een speurtocht doen voor alle leeftijden! Zo valt er genoeg te beleven in het park, dus bekijk hier de opties.

ouwehands dierenpark.jpg

Daag elkaar uit tijdens icekarten

Hallo actief teamuitje! Voor wat extra uitdaging is een dagje icekarten een aanrader. Geniet van een verfrissend personeelsuitje waar jij met je collega’s de uitdaging aangaat op de ijsvloer van 300 meter. Beleef een nóg unieker uitje door een exclusieve driftsessie te regelen. Bekijk snel de mogelijkheden. Ga dus samen de uitdaging aan en ontdek wie een verborgen talent heeft!

IceKart Rucphen dagje weg rijdend 2 (2).jpg

Sneeuwpret in SnowWorld

Ga voor lekker veel sneeuwpret met je collega’s naar SnowWorld. Hier kunnen jullie samen leren skiën of verbeter jij je skills. Leer elkaar ook nog beter kennen tijdens een teambuilding activiteit met hilarische spellen, zoals skilat lopen of polonaise sleeën. Sluit dan de dag af met een heerlijk diner of een borrel. De dag is zo helemaal compleet!

SnowWorld-6.jpg

Indoor skydive

Dit is een ervaring die écht niemand zal vergeten. Verras je collega’s met een unieke skydive sessie en geef elkaar een boost! Ook kun je hier terecht voor een brainstorm sessie in een creatieve ruimte. Zo hebben je collega’s iets van de bucketlist afgevinkt en verleg je elkaars grenzen met een adrenalinekick. Tip: dit uitje kun je ook combineren met ijskarten of skiën, check hier de mogelijkheden.

Indoor Skydive Roosendaal volwassenen dagje weg 6 (1).jpg