Tips voor een onvergetelijk avondje uit met vrienden

Hebben jij en je vrienden (eindelijk!) gezamenlijk een datum kunnen prikken voor een leuk avondje uit? Dan wil je natuurlijk dat zo’n uitstapje echt onvergetelijk is. Hier hebben wij daarom een paar tips voor een bijzonder avondje uit waar echt iedereen zich zal vermaken.

Rondvaart in de stad

Amsterdam in de avond is altijd gezellig, en al helemaal met een rondvaart op de grachten. Tijdens de Lovers Rondvaart genieten jullie van een prachtig uitzicht op het centrum van Amsterdam. Klets samen gezellig bij met een hapje of drankje. De gids zal ook leuke weetjes vertellen over de geschiedenis van de stad. En zo’n rondvaart hoeft echt niet duur te zijn, hier is een boottocht slechts 9,99 per persoon!

ALF-persfoto2.jpg

SnowWorld avondpas

Een actief avondje uit is enorm memorabel! Geniet ook ‘s avonds van een uitje in SnowWorld. Zo beleef je een bijzondere wintersportervaring. Daag elkaar uit om van de hoogste pistes af te gaan of geniet simpelweg van de sneeuw. Ben je nog een beginner? Geen zorgen, SnowWorld biedt ook cursussen aan! Scoor hier je skipas voor 22,50.

SnowWorld okt 2021-175.jpg

Musical: The Bodyguard

Niets is meer gedenkwaardig dan een avondje naar een musical. Geniet van live muziek, een spetterende show en laat jullie inspireren door een verhaal. Een aanrader is The Bodyguard: deze musical is vanaf deze maand te zien in het Beatrix Theater. Deze onvergetelijke musical met hits van Whitney Houston is een lovestory, thriller en popconcert in 1. Hier kun je een ticket inclusief een luxe pauze arrangement bestellen!

shutterstock_580378480 (2).jpg

Pub Trail: op kroegentocht in de stad

Willen jullie liever de stad in en met z’n allen stappen? Natuurlijk kunnen jullie zelf op zoek gaan naar de leukste kroegjes. Een Pub Trail is een combinatie van een speurtocht en kroegentocht, waar jullie een paar pubs bezoeken. Jullie krijgen grappige opdrachten en kunnen in teams tegen elkaar spelen. Het beste team wint een leuke prijs! Bestel hier een pub trail voor 9,-.

Pub-Trail-004.jpg

Indoor Skydive

Een indoor skydive sessie zal écht een onvergetelijk avondje uit zijn. Indoor Skydive Roosendaal is tot middernacht geopend van dinsdag t/m zondag. Hier kunnen jullie onder begeleiding in een luchttunnel zweven op een veilige manier. Zo voelt het net alsof jullie uit een vliegtuig springen voor die adrenalinekick! Na afloop ontvangen jullie ook nog eens een certificaat als bewijs. Boek hier jullie sessie met korting en maak het zelf mee!

Indoor Skydive Roosendaal volwassenen dagje weg 6 (2).jpg