Zo maak je mooie herinneringen met vrienden

Waardevolle vriendschappen geven een extra bijzondere betekenis aan gedeelde herinneringen. Niets gaat bovenquality timedoorbrengen met onze beste vrienden. Of je nou op zoek bent naar avontuur of gewoon lekker wil ontspannen: hier zijn tips voor een onvergetelijke dag met je vrienden, speciaal in het teken van International Friendship Day dat afgelopen zondag plaatsvond.

Stadswandeling

Een stedentrip in eigen land (of in het buitenland) is echt een aanrader. Verken samen knusse straatjes of ontdek verborgen juweeltjes. Laat je verrassen door nieuwe ervaringen en geniet zo van elkaars gezelschap. Om zo’n uitje nog actiever te maken is een interactieve groepsspeurtocht extra leuk. Ontdek het hier met een city trail met maar liefst €29,50 korting.

Kopie van Escape Tours - 10.jpg

Paintballavontuur

Ontdek de strijder in je tijdens een paintballavontuur met vrienden! Gewapend met verfballetjes gaan jullie naar een veld vol hindernissen en schuilplekken. Werk samen met je vrienden om je tegenstanders te overwinnen. Kom het meemaken met je vrienden en geniet hier voordelig van een dagje paintball.

Paintball 26 (1).jpg

Museumuitje

Verrijk je kennis met je vrienden tijdens een museumuitje. Stap samen in de wereld van kunst, geschiedenis of cultuur. Of geniet samen van een bijzondere expositie, laat je inspireren en maak samen leuke foto’s. Zo heb je gegarandeerd een gezellig uitje met je beste vrienden. Ontdek hier alle tickets voor musea en exposities met korting.

vincent meets rembrandt.jpg

Klimpark

Voor nog een actief uitje is een klimpark ook een aanrader. Zo verleggen jullie elkaars grenzen, zitten jullie vol met lachbuien en hebben jullie echt een onvergetelijk uitje. Dus, trotseer samen de hoogten terwijl je geniet van de gezelligheid. Ga bijvoorbeeld naar Klimpark Zips & Ropes; hier heb je een breed aanbod van verschillende attracties.

0010319_weekdeal-klimpark-zips-ropes.jpeg

Wellness

Ontsnap samen aan de dagelijkse stress en ontspan met je vrienden tijdens een heerlijk dagje wellness. Maak je lichaam en geest even goed schoon door verschillende sauna’s uit te proberen. Dit is nog leuker met je vrienden; zo kunnen lekker bijkletsen én genieten jullie optimaal van een rustgevende sfeer. Bekijk hier alle wellnessdeals en verwen elkaar met een kalmerend uitje.

Untitled (3).png