Dit mag je echt niet vergeten op een zomerse pretparkdag!

Het is weer heerlijk warm en de zomer is in volle gang! Een perfect moment voor een uitje in een pretpark. Maar voordat je jezelf onderdompelt in een dag vol avontuur in de volle zon, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Lees snel verder voormust-havesdie je niet mag vergeten op zo’n dagje uit.

Zonnebescherming

Niemand is de zon de baas. Als je dus de hele dag buiten bent is het essentieel om jezelf in te smeren. Gebruik regelmatig zonnebrand met een hoge factor om de verbranding tegen te gaan.

Genoeg hydratatie

Met de hitte kan een flesje water echt niet missen. Voldoende drinken op een tropische dag is cruciaal, dus neem die extra flesjes mee! Anders kun je altijd je waterflesje bijvullen in het park.

Pet of hoed

Naast zonnebrandcrème is een pet of hoed ideaal. Dit bedekt je gezicht, je schouders én je nek. Zo weet je zeker dat je goed beschermd bent tegen de zon!

Makkelijke kleding

Die stevige spijkerbroek is niet echt een goed idee als het warm is. Neem dus kleding mee dat lekker zit én ideaal is voor een actief uitje in een pretpark.

Goede schoenen

Voorkom die nare blaren en zorg ervoor dat je comfortabele schoenen aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan goed ademende sneakers, of slippers met goede zolen. Dan is zo’n uitje echt een stuk prettiger!

Vermaak in wachtrijen

Helaas zijn wachtrijen vaak niet helemaal te voorkomen. Vooral op een zonnige dag kan het enorm druk zijn. Neem dus vooral iets mee om elkaar te vermaken, zoals een boek of een leuk spel. Check hier ook tips om lange wachtrijen te vermijden in pretparken!

Een goede planning

Om zoveel mogelijk uit je dagje pretpark te halen is een goede voorbereiding het halve werk. Bepaal alvast met de kinderen welke attracties jullie willen meemaken. Probeer bijvoorbeeld ook in de ochtend de intensieve activiteiten te doen en ‘s middags af te koelen bij een waterattractie.

Ga met korting naar een pretpark

Als je deze tips volgt, zal jouw dagje pretpark op zo’n warme dag zo prettig mogelijk zijn. Ga samen naar een pretpark tijdens dit mooie weer en geniet van de meest avontuurlijke momenten. Hier zijn alle deals voor tickets met korting!

Slagharen sl 7.jpg