Top 5 uitjes in Amsterdam

We kunnen geen genoeg krijgen van alle activiteiten in Amsterdam! Uit de vele bezienswaardigheden kan het echter lastig zijn om te kiezen waar jij je tijd écht aan wil besteden. Naast bekende musea als het Rijksmuseum valt er nog zoveel meer mee te maken. Daarom hebben wij, speciaal voor jou, een top 5 (niet in specifieke volgorde) van de leukste uitjes in onze bruisende hoofdstad voor jong en oud.

1. Madame Tussauds

Op de Dam van Amsterdam vind je één van de hotspots van de stad: Madame Tussauds. In dit wereldberoemde wassenbeeldenmuseum lijkt het net alsof jij je idolen écht ontmoet. Ontmoet bekende celebrities als Leonardo DiCaprio en Beyoncé en ga met ze op de foto. Dit uitje is niet voor niets zo populair en moet je echt een keer meemaken! Hier vind je tickets met € 4,- korting!

Madame Tussauds (3).jpg

2. The Amsterdam Dungeon

Hou je wel van wat spanning en humor? Dit komt allemaal samen in The Amsterdam Dungeon! Hier beleef je, op filmwaardige sets, verschillende shows over schrikbarende verhalen. Dit is allemaal met bijzondere special effects. Hoor, zie en ruik de geschiedenis van Amsterdam. Zal je lachend of angstig dit uitje verlaten? Kom er snel achter en scoor hier voordelig je kaartjes.

The Amsterdam Dungeon (4) (1).jpg

3. This is Holland

Tussen het EYE Filmmuseum en A’DAM Lookout vind je This is Holland: een bijzondere ervaring waar het lijkt alsof je echt aan het vliegen bent. In deze spectaculaire 5D-experience vlieg je over de hotspots en must-sees van Nederland. Vlieg net als een vogel over de Amsterdamse grachten, de Waddenzee en meer. De special effects laten je doen geloven dat je je echt in de wolken begeeft. Een ervaring die je moet beleven!

This is holland zonder logo (1).png

4. Body Worlds

Een ander museum in hartje Amsterdam is Body Worlds: hét museum waar je alles over het menselijk lichaam leert. Hier staat de invloed van jouw geluk op het lichaam centraal. The Happiness Project laat je erachter komen hoe liefde, geluk en humeur ons menselijk lichaam beïnvloeden en visa versa. Zo weet je precies wat jij zelf kan doen om gelukkig én gezond te blijven ;) Deze interactieve en educatieve ervaring moet je meemaken!

20180807_body_worlds_047-43986_49934419782_o.jpg

5. Lovers Cruise

Uiteraard kan een dagje Amsterdam niet compleet zijn zonder een rondvaart over de grachten. Daarom kan dit uitje ook echt niet ontbreken in de top 5. Bij een rondvaart van Lovers Cruise kun jij genieten van het Amsterdamse uitzicht vanaf het water. Ook leer je meer over de geschiedenis van de stad door de gids die leuke weetjes vertelt. Voor een volmaakte ervaring kun je ook nog eens genieten van een hapje of drankje aan boord.

20180626_TGI_1HourCruise_034-41902.jpg