Trek dit najaar samen de natuur in

Wil jij er dit najaar nog even tussenuit? Bij de herfst hoort natuurlijk een wandeling door de natuur of het bos, want dan heb je pas écht een geslaagd seizoen! Ontdek snel prachtige bossen en maak de mooiste herfstfoto’s. Verwen jezelf nóg meer en combineer dit uitje met een overnachting in een dichtstbijzijnd hotel. Check hier daarom een paar tips om goed te genieten van de herfst!

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug

In de provincie Utrecht kun je een prachtige herfstwandeling maken door de Utrechtse Heuvelrug. Hier heb je een afgewisseld natuurgebied met heide, vennen en stuifzand. Hier vind je ook genoeg kastanjes, paddenstoelen en beukennootjes. Zo is er genoeg natuur om te verkennen! Er zijn uiteraard hotels in de buurt: ga bijvoorbeeld naar het Bastion Hotel in Utrecht, die ideaal gelegen is bij de Utrechtse Heuvelrug. Boek hier een kamer van €107,- voor slechts €79,- inclusief ontbijt!

Bastion-Hotel-Apeldoorn- (33).jpg

Wandel door de bossen rondom Delft

Delft is uiteraard een prachtige stad, maar wist je ook dat er in en rondom de stad genoeg natuur te vinden is? Wandel door de Delftse Hout of kom in de herfstsfeer in het Abtswoudse Bos. Ook kun je naar De Balij en het Bieslandse Bos, dit is de ‘groene long’ tussen Delft en Zoetermeer. Hier spot je prachtige vogelsoorten, waaronder de krakeend, de grote zaagbek of de sprinkhaanzanger. Een comfortabel hotel in de buurt is het Westcord Hotel Delft, dat middenin de stad gelegen is. Geniet van een weekend vol ontspanning en boek een hotelovernachting voor €84,-!

Hotelovernachting WestCord Hotel Delft

WestCord-Hotel-Delft-Exterieur.jpg

Natuur én dieren in het DierenPark Amersfoort

Ben jij op zoek naar een uitje in de natuur met de kids? In Amersfoort is ook het DierenPark Amersfoort te vinden. Dit is een dierenpark middenin het bos dat enorm kindvriendelijk is. Op die manier geniet je van de vele dieren die je kunt bewonderen én de prachtige bosrijke omgeving. Zo lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Maak er samen een extra leuk weekend van en koop snel je kaartjes van €26,- voor €24,50!

Kaartjes DierenPark Amersfoort

1. Hoofdbeeld Giraffe.jpg

Ontdek de Waddeneilanden

Zo heb je echt een soort vakantiegevoel: stap op de boot naar de Waddeneilanden en snuif de zeelucht. Hier heb je prachtig ongerepte natuur en dit is de place to be om te fietsen en te wandelen. Maak er een ontspannend weekend van en verblijf in één van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland. Geniet volop van de natuur op de Waddeneilanden en boek hier een kamer voor €119,-!

Westcord Hotels - Hotel De Wadden - 06 - Copy.jpg

Ga op stap naar de Veluwe

De Veluwe is één van de bekendste natuurgebieden van Nederland, dus een weekendje weg om te Veluwe te ontdekken is echt een aanrader! Bewonder de mooiste kleuren van de herfst en ontdek bijvoorbeeld de Leuvenumse bossen. Hier vind je de mooiste wandelroutes op de Veluwe. Bastion Hotel Arnhem ligt dichtbij het Nationale Park de Hoge Veluwe. Zo kun je heerlijk genieten van een verzorgde weekend in een comfortabel hotel op loopafstand van de natuur! Boek hier een kamer inclusief ontbijt van €107,- voor maar €79,-.

5 dagen Veluwe.jpg