Uitjes voor alle autoliefhebbers

Ken je een autoliefhebber en wil je die verrassen met een onvergetelijk dagje uit? Of ben je zelf helemaal gek van auto’s? Dan hebben wij hier een paar tips voor een heel leuk dagje uit! Als echte autoliefhebber zul je deze unieke ervaringen nooit meer vergeten, dus lees snel verder.

Lamborghini Gallardo rijden

Deze auto, van prachtig Italiaanse design, zal je zeker niet teleurstellen! Met zijn 560 pk brult deze supercar behoorlijk én kun je behoorlijk wat nieuwsgierige blikken verwachten wanneer je op de weg rijdt. Voordat je het ritje aangaat, krijg je ook nog even een blik onder de motorkap en een korte demonstratie. Daarna ben je helemaal klaar voor het ritje van je leven. Als je bent bijgekomen van deze waanzinnige rit krijg je ook nog de kans om foto’s te maken met deze Lamborghini Gallardo. Hoe gaaf is dat?! Check hier snel de deal en mis deze ervaring niet!

lamborghini gallardo.jpg

Audi R8 Experience

Wil je een echt ‘James Bond-gevoel’ ervaren? Pak dan deze kans om een Audi R8 Experience aan te gaan! Deze achtcilinder laat alleen het allerbeste toe. De sportieve kwaliteiten van deze auto zorgen ervoor dat ‘ie zonder problemen mee komt in het verkeer. Voor dat extra bijzondere gevoel is deze Audi R8 ook afgewerkt met carbon fiber, opties en leder dat je alleen tegenkomt in exclusieve sportwagens. Nu is deze experience met korting te boeken, dus wees er snel bij!

Audi R8 1.3.jpg

Ferrari California rijden

Heb je altijd al gedroomd om te rijden in een Ferrari? Dan kun je dit waarmaken door in een Ferrari California te rijden! Tijdens deze sensationele ervaring geniet je van een heerlijk ritje onder begeleiding van een instructeur. Uiteraard kan hier een blik onder de motorkap ook niet ontbreken. Zo ontdek je echt alle capaciteiten van een Ferrari. Ga de experience aan en geniet hier voordelig van deze bijzondere rit.

FerrariCalifornia4.jpg

Ga een driftcursus aan

Heb je zin in wat meer uitdaging? Ga dan een driftcursus aan! Ervaar het ultieme gevoel van wagenbeheersing en ervaar een adrenalinekick als jij dwars door de bochten glijdt. Leer drift-technieken van instructeurs en word een betere bestuurder. Dit is allemaal mogelijk in verschillende soorten auto’s. Misschien verbaas je jezelf met je skills! Hier zijn verschillende driftcursussen mét korting te vinden:

Slipcursus.jpg