4 x uitjes voor de kunstliefhebbers

Voor kunstliefhebbers is niets beter dan genieten van prachtige meesterwerken en unieke artistieke werken. Er zijn voor deze liefhebbers gelukkig genoeg uitjes die hen zullen inspireren. Van interactieve musea tot interessante tentoonstellingen: check hier snel alle tips voor een kunstzinnig uitje!

Vincent meets Rembrandt

Rembrandt van Rijn en Vincent van Gogh zijn zonder twijfel twee van de grootste kunstenaars aller tijden. In de expositie Vincent meets Rembrandt ervaar je een continu veranderende 360-graden-canvas op de binnenmuren van de Noorderkerk. Laat je bewonderen door deze unieke installatie en ontdek hoe de twee legendarische kunstenaars op elkaar lijken. Geniet hier voordelig van tickets.

FOTO MAIN UITING copy (1).jpg

Rembrandts Amsterdam Experience

Nog een bijzondere expositie over Rembrandt is de Rembrandts Amsterdam Experience. Hier word je meegenomen op een betoverende reis door het leven van Rembrandt. Je komt erachter hoe hij behoorlijk succesvol is geworden en ontdek je een reconstructie van het atelier waar hij zijn laatste werken heeft gemaakt. Een interessant uitje voor alle kunstliefhebbers, dus!

01 Hoofdfoto_liggend (1).jpg

Haags Historisch Museum

Hoewel het Haags Historisch Museum zich de komende periode (ivm een tentoonstelling) vooral richt op de koloniale geschiedenis van Den Haag, heeft het ook een waardevolle kunstcollectie. Hier kun je genieten van interessante schilderijen, sculpturen en andere artistieke werken van de Haagse cultuur. Denk aan werken van Jan Steen en Paulus Potter. Deze tentoonstelling kun je niet missen, dus bestel snel je kaartjes!

HHM Koloniaal Den Haag_19 foto Mike Bink.jpg

Nederlands Fotomuseum Rotterdam

Het Nederlands Fotomuseum is er voor de liefhebbers van fotografie en heeft een bijzondere collectie van historische (vanaf 1842!) en hedendaagse foto’s. In dit museum ontdek je de veelzijdigheid van de fotografie, luister je verhalen in de app en voeg je je eigen beeld toe aan de Eregalerij van de Nederlandse fotografie. Dit is een _must-visit_voor kunstliefhebbers die willen genieten van visueel boeiende tentoonstellingen. Scoor hier je kaartjes met korting(kinderen t/m 17 jaar zijn gratis).

211007-FE0252-FredErnst-30cm.jpg

Museumuitjes

Ben je in het algemeen een nieuwsgierig persoon en houd je ervan om nieuwe musea te ontdekken? Check dan ons gehele aanbod aan musea tickets en geniet voordelig van je culturele uitje!