Wat te doen met kinderen tijdens de regenachtige zomerdagen

Na warme zomerdagen in juni koelt het de afgelopen tijd helaas aardig af. Maar laat dit weer je niet weerhouden van een leuke zomer met de kids! Er valt echt genoeg te doen, ook als er wat regenbuien vallen. Met deze tips maak je er een leuke zomer van, ondanks het regenachtige weer.

Spoorwegmuseum

In Nederland zijn er genoeg kindvriendelijke musea. Altijd leuk om met de kids te doen en zeker niet saai! Ga bijvoorbeeld samen naar het Spoorwegmuseum - het leukste station van het land. Dit museum is niet alleen outdoor, maar ook indoor. Zo valt er genoeg te beleven als er een bui valt. Scoor hier snel je tickets met €5,- korting.

Spoorwegmuseum 2023 1 720x450 (3).jpg

Aviodrome

Een ander kindvriendelijk museum vind je in Lelystad, namelijk het Aviodrome. Ontdek de wereld van de luchtvaart en beleef de leukste indooractiviteiten. Waan jezelf een echte piloot in vliegsimulators of beleef een vliegavontuur in het 4D-filmtheater. De vliegtuigliefhebbers zullen dit avontuur echt nooit meer vergeten, dus boek hier snel je kaartjes.

Untitled (22).png

Attractiepark DippieDoe

Ben je op zoek naar een uitje in de regen met de allerjongsten? Attractiepark DippieDoe in Best is ideaal voor de allerkleinsten. De attracties zijn hier kindvriendelijk, overzichtelijk en veilig. Er valt hier zowel binnen als buiten genoeg mee te maken voor de kleinsten; ga bijvoorbeeld tijdens het slechte weer naar de indoorspeeltuin. Hier is een ticket slechts 12,40!

hoofdbeeld_dippiedoe.JPG

Naar Scheveningen: Legoland en Sea Life

Wil je tijdens dit weer toch nog even naar het strand? Ook in regenachtig weer heeft het strand z’n charme. Maar tijdens zo’n zomerbui wil je toch liever binnen blijven. Gelukkig is er genoeg overdekt vermaak in Scheveningen. Ga bijvoorbeeld naar Legoland of Sea Life en ontdek met de kids de wereld van LEGO® of bijzondere zeedieren in Sea Life.

voelpoel SEA LIFE.jpg

Bioscoop

Als je echt een dag volledig binnen wil zitten, is een middag naar de bios ook net zo leuk. Ontdek welke leuke kinderfilms nu spelen en breng samen een leuke tijd door in de bios. Zo merk je helemaal niets van die zomerse regenbuien!

krists-luhaers-AtPWnYNDJnM-unsplash.jpg