Uitmarkt 2022: deze musicals zijn komend theaterseizoen te zien

In Amsterdam vond onlangs de Uitmarkt plaats. Traditioneel gezien is dat hét startschot voor het nieuwe culturele seizoen. Ben jij benieuwd wat er komend jaar allemaal te zien is op musicalgebied? Bekijk hieronder een selectie en boek meteen jouw ticket(s).

Swing bijTINA - De Tina Turner Musical

Dit is een musical over het leven van één van de grootste soloartiesten aller tijden. De voorstelling, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf, laat zien hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’. Turner tartte alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht.

Dit inspirerende verhaal moet je daarom horen, beleven en voelen. Krijg nu tot €20,- voordeel per ticket!

Webshop_711x438_Tina_F.png

The Prom: iedereen mag zichzelf zijn

Vier uitgedoofde Broadway-sterren krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil met haar grote liefde Alyssa naar de Prom, waardoor de conservatieve ouderraad het hele feest afblaast. Het ijdele viertal ruikt een kans om weer in de spotlights te komen en trekt ten strijde om het feest te redden. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn.

The Prom is het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Tijd voor een feestje! Wees er snel bij en ontvang €5,- vroegboek voordeel.

Webwinkel_theprom copy.jpg

Laat je verwonderen doorDisney's Aladdin

⁠Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Kom dan naar Disney's Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadwaymusical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Inmiddels heeft ook het Nederlandse publiek deze wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects in de armen gesloten

Met maar liefst 8 awards was Aladdin ook nog eens de grote winnaar tijdens de laatste editie van het Musical Awards Gala. Nu 50% voordeel op elk 2e ticket!

Webshop_711x438_Aladdin 2.png

De klassieker is terug! Geniet vanLes Misérables

Deze musical is wereldwijd enorm populair. Naast verschillende Tony, Olivier, Oscar, Grammy en Musical Awards, liet het Nederlandse publiek afgelopen september weten Les Misérables nog steeds zeer te waarderen. Zowel het nummer ‘Breng hem thuis’ als ‘Nog één dag’ werden tijdens de Uitmarkt 2021 in de top 10 gestemd binnen de categorie ‘Favoriete musicalsong aller tijden’.

En nu is het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde eindelijk weer te zien in Nederland. Beleef de klassieker als nooit tevoren met een geheel nieuw decor en sterrencast. Vanaf €32,90 per ticket en inclusief GRATIS programmaboek!

LesMis-DPG-696x428 px-scene-v1.jpg

14 - Het theaterspektakel over Johan Cruijff

Deze spectaculaire en veelvuldig bekroonde voorstelling laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, wist uit te groeien tot een absolute wereldster. Het vroege overlijden van zijn vader, een fantastische sportcarrière, een bijzonder privéleven en goede, maar ook slechte keuzes: Johan Cruijff werd door het leven gevormd.

⁠Met zang, dans, muziek, en bijzondere video- en archiefbeelden zien we Cruijffs’ leven door de ogen van de hoofdpersoon zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over werkelijk alles wat los en vast zat. Scoor nu het 2e kaartje met 50% voordeel!

shutterstock_image (96).jpg

De Tocht: beleef de magie van de Elfstedentocht ⁠

Na 25 jaar wachten is het eindelijk zover: It giet oan! Nog nooit was de Elfstedentocht zo dichtbij. Beleef de magie van de wereldberoemde Tocht der Tochten en ervaar de kracht van ‘samen’. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken.

Na de musical spektakel-successen Soldaat van Oranje en '40-'45 komt deze nieuwe Nederlandse musical De Tocht in een speciaal gebouwd theater met een ijsvloer van maar liefst 2.000 m2. Een verhaal over afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Samen maakt alles sterker. Bestel nu je tickets vanaf €39,50!

Webshop_711x438_deTocht_C.png