Vaderdag 2023: verras je vader met een onvergetelijk uitje

Volgende week zondag (18 juni) is het weer Vaderdag! Dit is een mooi moment om die speciale band met je vader te vieren. Maak dus samen mooie herinneringen op deze bijzondere dag. Van een sportieve activiteit tot een stedentrip: met deze tips zet jij jouw vader goed in het zonnetje!

Doe een sportieve activiteit

Is je vader echt een sportieveling? Plan dan een dagje met de leukste sportieve activiteiten! Probeer bijvoorbeeld verschillende klimparcoursen uit in een klimpark of ga samen een dagje skiën in eigen land. Of geef een golfcursus cadeau; zo kunnen jullie samen in 2 dagen de belangrijkste skills leren.

0014201_tweedaagse-golfcursus-nu-met-191-korting.jpeg

Cultureel uitje

Als je vader geïnteresseerd is in geschiedenis of kunst is een bezoekje aan een museum ideaal. Zo ontdekken jullie samen nieuwe weetjes. In het Haags Historisch Museum komen jullie achter het koloniale verleden en heden van regeringsstad Den Haag. Of laat je vader zich inspireren in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam, waar je unieke foto’s kunt bewonderen.

HHM Koloniaal Den Haag_24 foto Mike Bink (1).jpg

Samen op stedentrip

Ga op avontuur met je pa in eigen land en verken een stad! Of je nu een lievelingsstad wil (her)ontdekken of wil genieten van historische charme van steden als Utrecht en Maastricht, er is genoeg te doen. Ga met je vader naar de leukste bezienswaardigheden of doe een Escape Tour voor leuke opdrachten tijdens je stedentrip!

1142333930_stadhuis_Maastricht_Limburg_Nederland.jpg

Geniet van live entertainment

Vooral voor de vaders die van cultuur of live muziek houden is een avondje theater of een concert een onvergetelijke ervaring. Op 18 juni staat Guus Meeuwis met zijn show Groots met een zachte G in het Philips Stadion; een ideaal uitje om Vaderdag te vieren! Of geef tickets voor een musical cadeau voor een uniek avondje uit.

GuusMeeuwis_Groots_BartHeemskerk_s3rRJuC4 (1).jpeg

Geniet van het mooie weer in de natuur

Aangezien de kans groot is dat het prachtig weer wordt op Vaderdag is een uitje in de buitenlucht een perfect idee. Organiseer met je vader of de hele familie een fiets- of wandeltocht in de natuur en doe een picknick in het park. Zo genieten jullie van elkaars gezelschap. Gaan de kinderen ook mee? Met Nature Game zullen zij zich goed vermaken in de natuur!

nature-4356960_1920.jpg