Verras je dierbaren met een uniek uitje

Iedereen kan wel eenact of kindnessgebruiken. Een klein gebaar kan al iets groots betekenen voor een ander. Wil je jouw dierbaren éxtra verwennen? Verras ze dan met een leuk uitje als cadeau. Dit allemaal in het teken van World Kindness Day die afgelopen 13 november weer plaatsvond. Kun je wat inspiratie gebruiken voor een leuk cadeau om iemand in de watten te leggen? Lees dan verder voor bijzondere uitstapjes om je vriend, vriendin, kind of partner blij mee te maken!

Dagje Efteling met de kinderen

Elk kind kun je gelukkig maken met een dagje Efteling. Hier zal iedereen zich vermaken met de leukste attracties en prachtige beelden van beroemde sprookjes. Voor wat spanning zijn er achtbanen zoals de Baron. Ook zijn er prachtige parkshows. Aanschouw bijvoorbeeld de ruiters van Raveleijn in de Raveleijnshow. Je kinderen zullen niet uitgekeken raken! Verras ze daarom met dit onvergetelijke dagje uit en koop snel je tickets voor de Efteling.

efteling (1).jpg

Een gezellige uitje op de Margriet Winterfair

Zoek je een leuk idee voor een uitje met je vriendinnen of vrienden? De Margriet Winterfair belooft een ontzettend leuk dagje uit te zijn. Ga gezellig shoppen, workshops volgen, meezingen met artiesten en geniet van heerlijk eten. Zo heb je een compleet dagje uit! Wil je dit uitje éxtra bijzonder maken? Neem dan het allerleukste ticket voor de Margriet Winterfair inclusief een meet & greet met actrice en schrijfster Elle van Rijn! Woon haar lezing bij en ontvang haar nieuwe boek ‘Terug naar Insulinde’ met een persoonlijke boodschap en handtekening. Kortom, een enorm bijzonder dagje uit, waarbij je het boek ook nog eens als cadeau weg kunt geven!

Overview2_MWF_NIEUW.jpg

Ervaar een helikoptervlucht en Segway-rit

Een helikoptervlucht is uiteraard een enorm uniek geschenk voor een dierbare. Deze ervaring zullen zij nooit meer vergeten: een spannend avontuur met een prachtig uitzicht op het land vanuit de lucht. Die heb je dan ook van je bucketlist afgevinkt! Na de vlucht kun je óók nog eens een Segway-ritje maken. Hoe bijzonder is dat? Boek hier dus snel een helikoptervlucht met segway-ritvanaf €69,- en laat je dierbare een bijzondere ervaring opdoen!

helikopter sl6.jpg

Volg samen een workshop

Een ander leuke verrassing voor je dierbare is een workshop. Hier zal de gelukkige een nieuwe skill leren en wellicht zelfs een nieuwe hobby ontdekken! Zo’n uitje is enorm leuk om samen te doen en met wat samenwerken maken jullie iets nieuws. Ga bijvoorbeeld samen op een workshop zilver maken en maak je eigen sieraden (of geef het als cadeau!). Voor diegenen die graag in de keuken bezig zijn is een workshop Bossche bollen maken erg geschikt. Hier kom je ook achter de geschiedenis van deze zoeternij. Boek dus snel een workshop met korting en maak er samen iets moois van!

wellness workshop sl1.jpg

Verras je dierbare met een hotelovernachting

Denk je dat iemand wel wat ontspanning kan gebruiken? Verras diegene dan met een hotelovernachting waar echt alles is geregeld. Overnacht bijvoorbeeld in een bijzonder 4-sterrenhotel in Alkmaar, inclusief een ontbijt om de dag goed te beginnen. Dit hotel ligt slechts op loopafstand van het knusse centrum van Alkmaar. Bezoek bijvoorbeeld de kaasmarkt, de grachten of het Beatles Museum. Boek hier een overnachting in het Fallon Hotel Alkmaar vanaf €47,50 p.p. en geniet optimaal!

The Fallon hotel Alkmaar.jpg