Verwen je (groot)ouders met een spontaan dagje uit

Samen ouder worden en je grootouders extra in het zonnetje zetten: dat staat centraal op Nationale Ouderendag van 7 oktober 2022. Vervul hun wensen en laat ze extra speciaal voelen. Tijd is namelijk kostbaar en daarom is het belangrijk om er samen met dierbaren op uit te gaan. Check snel hoe je jouw (groot)ouders extra kan verwennen en maak samen de mooiste herinneringen op deze speciale dag.

Samen bijkletsen met heerlijke koffie, thee en lekkernijen

Even bijpraten met je grootouders is een vanzelfsprekende manier om gezellig bij elkaar te komen. Onder het genot van een goede kop koffie of thee en heerlijke zoete lekkernijen is dit nog veel leuker. Tijdens de High Tea van Bakkerij Royal klets je uren bij in een comfortabele en knusse omgeving. Dat is pas volop genieten!

Bestel je tickets vanaf €18,50

High Tea (2).jpg

Ontdek het historische stadscentrum van Haarlem

Je kunt er natuurlijk ook met z’n allen op uit trekken. Ervaar samen het historische stadscentrum van Haarlem met een heerlijk hapje en drankje tijdens een canal cruise. Ondertussen ontdek je ook nog eens de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Hier kan je dus met een prachtig uitzicht vanaf het water samen genieten van de dag.

Reserveer hier je tickets (volwassenen voor €15,50)

Haarlem_Frans_Hals.jpg

Samen het theater bezoeken

Ga naar het theater en laat jullie meenemen door een verhaal op het podium. In het theater zie je het allemaal écht voor je gebeuren, wat gegarandeerd een bijzondere ervaring is. Eén van de spectaculairste voorstellingen van dit moment is 14 het theaterspektakel. Dit is een show vol nostalgie en inspiratie over het levensverhaal van Johan Cruijff. Het is een leuk uitstapje om even met je (groot)ouders te genieten van vervlogen tijden.

8Nr14-Cruijff-DeMusical-27.jpg

Spoorwegmuseum: een dagje uit voor jong én oud

Zoek je een leuk uitje voor grootouders en (klein)kinderen? Dan is naar het museum gaan een interessante optie. In, bijvoorbeeld, het Spoorwegmuseum zal iedereen zich vermaken. Je leert allerlei interessante feitjes over de treinen van nu, vroeger én de toekomst. Kom er tijdens de tijdelijke Expeditie Posttrein achter hoe de posttreinen vroeger werkten en laat je verrassen door de meest bijzondere weetjes.

Scoor hier je tickets vanaf €12,50

Spoorwegmuseum - Utrecht (6).jpg

Even een hotelletje boeken…

Verleng de quality time met je (groot)ouders door samen een nachtje weg te gaan. Een hotel boeken is natuurlijk genieten op z’n best, waar alles voor jullie is geregeld. Verras jezelf met wat de omgeving allemaal te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld naar een hotel bij een prachtig natuurgebied en snuif samen de natuur op. Of ontdek samen een historische stad met interessante bezienswaardigheden. Kijk op onze site bij ‘Nachtje weg’ voor al onze hoteldeals!

Bastion-Hotel-Apeldoorn- (35).jpg