Beste Vriendendag: Vier de vriendschap met deze uitjes

Beste Vriendendag (8 juni) staat deze week weer voor de deur! Is er een betere manier om deze dag te vieren dan met jouw beste vrienden? Besteed dus wat quality time samen en maak mooie nieuwe herinneringen. Als je wel wat tips kunt gebruiken, ben je hier aan het juiste adres. Lees snel verder voor een gezellig uitstapje.

Escape room-uitje

Zijn jij en je vrienden altijd wel in voor een nieuwe uitdaging? Dan is een escape room-uitje een absolute must! Dit is een geweldige manier om samen te werken en elkaars breinen te laten kraken. Kies een thema dat jullie aanspreekt en ga de uitdaging aan om zo snel mogelijk te ontsnappen. Boek hier jullie escaperoom met 50% korting!

Escaperoom 2 (2).jpg

Museum uitje

Voor de vrienden die altijd nieuwsgierig blijven en houden van kunst of geschiedenis, is een museum de perfecte keuze. Voor de historie-liefhebbers heb je het Haags Historisch Museum met alles over het koloniale verleden van Den Haag. Om wat cultuur op te snuiven is de Rembrandts Amsterdam Experience een aanrader: hier stap je 350 jaar terug in de tijd en bezoeken jullie een reconstructie van het atelier waar hij zijn iconische werken maakte.

01 Hoofdfoto_liggend.jpg

Sportieve activiteit

Houden jullie van een adrenalinekick of wat competitie? Probeer dan een sportieve activiteit uit! Dit kan heel simpel zijn, zoals een potje voetbal, maar jullie kunnen ook voor een dagje klimpark gaan. Of ga voor een avontuurlijk potje paintball en geniet van een spannende competitie. Dus, zoek de actie op en plan samen een actief uitje.

Klimpark 4 (1).jpg

Workshop

Hoe leuk is het om met je beste vrienden een nieuwe skill te leren?Tijdens een workshop kunnen jullie samenwerken en nieuwe kennis opdoen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Brabantse worstenbroodjes maken of zilver maken. Wie weet ontdekken jullie een nieuwe gezamenlijke hobby ;)

workshop zilver sl2.jpg

Stedentrip

Voor een avontuurlijke vriendengroep die graag nieuwe plekken ontdekt, is een stedentrip in eigen land net zo leuk. Kies een bruisende stad uit die jullie nog niet eerder hebben verkend (of herontdek een bekende stad) en ontdek verborgen juweeltjes. Maak de leukste foto’s en sluit de dag af met een drankje op het terras. Maak zo’n uitje extra leuk met een Escape Tour of Pub Trail met korting!

Kopie van Escape Tours - 5 (1).jpg