Wat te doen met mooi weer? Check deze uitjes!

De lente is nog in volle gang en de warmere dagen zijn eindelijk een feit! Dit maakt het nóg leuker om eropuit te gaan in het zonnetje. Daarom hebben wij hier een paar leuke lente uitjes voor je op een rijtje gezet. Zo kunnen jullie samen genieten van dit prachtige seizoen.

Drouwenerzand

Met mooi weer is een dagje pretpark ideaal. De wachtrijen bij attracties zullen een stuk sneller gaan voor je gevoel als het zonnetje schijnt. Ook hoeft een dagje pretpark niet duur te zijn: in Drouwenerzand kun je met de kinderen genieten van de leukste attracties inclusief onbeperkt eten en drinken! Bekijk hier alle deals van pretparken en geniet van een leuk actief uitje.

1Drouwenerzand.jpeg

Klimpark

De lente is het perfecte moment om naar een klimpark te gaan. Het is al prachtig weer, maar niet té warm om deze inspannende activiteit te doen. In Adventure Valley Zoetermeer of Landgraaf kun je meer dan 20 verschillende obstakels uitproberen; denk bijvoorbeeld aan ziplines, touwbruggen en evenwichtsbalken. Dit is echt een leuk uitje voor jong en oud waar iedereen wat uitdaging kan vinden!

Adventure Valley Zoetermeer-klimpark-109.jpg

Dagje dierentuin

En hoe leuk is het om dieren te bewonderen in het prachtige weer? Ook de lente is hét moment om naar de dierentuin te gaan. Het is nog warm genoeg om lekker rond te lopen en de dieren zullen vaak buiten zijn. Aangezien de hitte er nog niet is, zullen de dieren niet snel de schaduw opzoeken. Dus, kom snel met de kinderen naar een dierentuin en laat ze kennismaken met de meest bijzondere dieren! Check hier ons aanbod in dierentuinen.

Dierenpark-Amersfoort-olifanten-Review-en-ervaringen-op-de-blog-Middel (2).jpg

Ga eropuit in de stad

Kom dit seizoen ook een nieuwe stad ontdekken in Nederland. Ga op stedentrip en wie weet ontdek je wel een nieuwe lievelingsstad. Met Escape Tours beleef je een stad op een unieke manier: in groepen van 2 tot 4 personen kun je met de app verschillende opdrachten voltooien. Zo ontcijferen jullie de aanwijzingen en proberen jullie binnen 2 uur de geheime uitgang te vinden! Met de City Trail kunnen jullie een interactieve groepsspeurtocht doen in de stad.

Kopie van Escape Tours - 1.jpg

Ga eropuit in de natuur

De lente is hét seizoen om de natuur te ontdekken. Je kunt niet alleen naar de tulpenvelden die nu nog vol in bloei zijn, maar ook een dagje naar een natuurgebied is erg leuk om dit seizoen te doen. Spot wilde dieren, maak de mooiste fietsroutes of geniet simpelweg van de omgeving. Als je met de kinderen bent kun je zo’n uitje nog leuker maken met Nature Games; een spel op je telefoon met de leukste opdrachten in de natuur.

01 IMG_0681.jpg