Beleef een weekendje weg op de filmset van Het Feest van Tante Rita

Het Feest van Tante Rita is dé familiefilm van dit najaar. Als je hem nog niet hebt gezien, raden we je aan hier zeker naartoe te gaan tijdens de kerstvakantie. En voor de echte fans staat er in het nieuwe jaar iets heel moois op het programma: een heus 'Feest van Tante Rita'-weekend. Overnacht op Vakantiepark Beerze Bulten (a.k.a. de filmset) en ontmoet alle acteurs!

In Het Feest van Tante Rita gaan Lulu (Esther Mbire) en Theo (Sil van der Zwan) op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Daar aangekomen heeft moeder Chanelle (Edsilia Rombley) een mooie verrassing: ze zijn uitgenodigd. "Maar toch blijkt het nog knap lastig om op 'het belangrijkste feest van het jaar' te komen", licht Edsilia Rombley toe. "Maar om daadwerkelijk op het feest te komen… dat wordt een groot avontuur."

Filmdebuut voor Rombley

Voor Rombley betekende dit haar debuut in een grote speelfilm. "Ik vond het onwijs spannend, maar vooral erg leuk. In het begin moest ik echt even zoeken, omdat het voor mij allemaal nieuw was. Tijdens het filmen ga je bijvoorbeeld kriskras door het script heen, van scène 25 naar 18. Dat was wennen, maar ze hebben me er allemaal goed doorheen gesleept. En gelukkig mocht ik dicht bij mezelf blijven."

De rol was haar dan ook op het lijf geschreven. "De producenten vroegen, in de beginfase, aan mijn man (Tjeerd Oosterhuis, red.) of ik geïnteresseerd zou zijn. Hij wist echter dat acteren niet mijn kopje thee is; het Songfestival was al een grote uitdaging om te presenteren. Toch kwamen ze een maand later terug, omdat ze mij echt zagen zitten voor die rol. Ik heb daarna het script gelezen en wilde de uitdaging graag aangaan."

"Ik houd van entertainment en dit was altijd al een kinderdroom", gaat Rombley verder. "Er wordt gezongen, gedanst: Het Feest van Tante Rita was voor mij de ideale feelgoodfilm om te mogen doen. Ik ben dan ook heel erg trots op iedereen die hieraan heeft meegewerkt en het uiteindelijke resultaat. Voor mij is het een avontuur om nooit meer te vergeten."

'Het Feest van Tante Rita'-weekend

Wil jij alles zien en weten over deze nieuwe muzikale familiefilm? Kom dan naar het enige echte 'Het Feest van Tante Rita'-weekend bij 5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten, één van de opnamelocaties van de film, met heel veel gave extra’s.

Verblijf in het weekend van vrijdag 10 maart t/m maandag 13 maart 2023 in een heerlijke luxe en sfeervolle Youpi! Lodge, waarin ook scènes van de film zijn opgenomen. Maak tijdens het weekend een tour langs alle andere opnamelocaties, bekijk de film (nog een keer), ontmoet acteurs en dans de Coco Loco. Dit wordt een weekend om nooit meer te vergeten!