Dit zijn de winnaars van onze verkiezing voor het allerleukste uitje!

Het bleef heel lang spannend, maar nu is het eindelijk zover: de winnaars van het allerleukste uitje zijn bekend! Met dank aan alle stemmers zijn er zes winnaars gekroond. Benieuwd waar jij écht je vrije tijd aan moet besteden? Check dan snel alle winnaars, die we vanaf deze plek natuurlijk ook van harte feliciteren.

Pretpark: Efteling

De meest sprookjesachtige plek van ons land heeft de verkiezing van het allerleukste pretpark gewonnen! De Efteling blijft een klassieker voor een dagje uit voor jong én oud, en zal nooit vervelen. Inmiddels is ook de Zomer Efteling begonnen, waardoor je allemaal extra leuke dingen kunt beleven in dit park. Bestel hiersnel je kaartjes!

teunard-droog-NO9Z-mH6VpY-unsplash (1).jpg

Dierentuin: DierenPark Amersfoort

Dé dierentuin voor kinderen is volgens de stemmers ook het allerleukste uitje onder dierentuinen. Kinderen kunnen hier onder, boven en tussen de dieren klauteren. Zo kunnen zij hun energie kwijt én ontmoeten zij hun lievelingsdieren! Deze zomer heb je extra veel waterpret, dus kom het meemaken. Bestel je kaartjes met €5,- korting.

DierenparkAmersfoort_1080 (1).jpg

Wellness: Thermen Bussloo

In de categorie Wellness is Thermen Bussloo volgens de stemmers het allerleukst. In Thermen Bussloo kun je grenzeloos genieten van verschillende rituelen. Probeer bijvoorbeeld de Russische Banja sauna, de Azië sauna of de traditionele Finse sauna. Ondanks dat je ‘ver’ van huis bent, voel je je hier toch helemaal thuis. Kortom, een wellness-uitje waar je optimaal kunt genieten en ontspannen.

Algemeen beeld Thermen Bussloo.jpg

Regio Noord: Aviodrome

In regio Noord is Aviodrome de winnaar! In dit luchtvaartmuseum in Lelystad kom je alles te weten over vliegen, vliegtuigen en de ruimtevaart. Ook kun je aan boord stappen van een vliegtuig en kun je simulators besturen. Zo ben je, voor één dag, net een piloot of astronaut. Koop hier je tickets vanaf 17,50!

Aviodrome.jpg

Regio Midden: Spoorwegmuseum

In hartje Utrecht is de gelukkige winnaar van regio Midden te vinden: het Spoorwegmuseum! In het leukste station van Nederland valt van alles te leren over treinen van vroeger en nu. Ook zijn er genoeg activiteiten: ga bijvoorbeeld in 4D-simulator De Vuurproef en bestuur zelf een trein! Koop je tickets hier met korting en beleef het zelf.

Spoorwegmuseum 2023 1 720x450 (3).jpg

Regio Zuid: Speelland Beekse Bergen

In regio Zuid verkozen de stemmers Speelland Beekse Bergen tot het allerleukste uitje. Hier beleven de allerkleinsten een dag vol speelplezier én waterpret. Ook leren zij hier spelenderwijs de natuur kennen. Ze raken er niet uitgekeken!

20200713-libema-speelland-1128 (1).jpg

Ga eropuit deze zomer

Heb je hierdoor zin om lekker een dagje uit te gaan tijdens de zomer? Naast deze allerleukste uitjes hebben wij hier nog meer leuke uitjes met korting. Check snel ons volledig aanbod en maak er samen een onvergetelijke zomer van!