World Health Day: Ontspan samen met deze uitjes

Op 7 april is het weer World Health Day! Verzorg jezelf en elkaar met wat goede ontspanning of extra beweging. Dit is namelijk cruciaal voor het onderhouden van jouw gezondheid. Hier hebben we leuke uitjes op een rijtje die allemaal gegarandeerd voor ultieme ontspanning zullen zorgen.

Wellness

Een dagje wellness is dé manier om even te relaxen en aan helemaal niets denken. Geniet van verschillende sauna’s of ontspan in een rustruimte. Dit kan allemaal in wellnessresort Thermaalbad Arcen. In deze spa in Limburg kun je tot rust komen in sauna’s en zelfs een massage boeken. Ook kun je in het hotel verblijven en genieten van de prachtige groene omgeving. Check hier een hotelovernachting inclusief een uitgebreid ontbijt bij Thermaalbad Arcen.

Arcen 1.PNG

Dagje pretpark met de kids

Heb je vooral wat afleiding nodig na de alledaagse drukte? Ga er dan op uit met de kinderen. Ga met ze in de spannendste achtbanen of geniet van het leukste entertainment en shows. In attractiepark DippieDoe kunnen de allerkleinsten t/m 12 jaar zich vermaken in kindvriendelijke achtbanen. In Familiepark Drievliet zijn er verschillende attracties voor jong en oud. Met een dagje pretpark heb je dus echt quality time_met je kleinsten! Check hier alle [_pretpark deals](https://www.leukstetickets.nl/categorie/pretparken?page=1 "https://www.leukstetickets.nl/categorie/pretparken?page=1").

Schermafbeelding 2023-01-31 093959.png

Avondje uit: bezoek een musical

Niets is ontspannender dan even worden meegenomen door een mooi verhaal. Daarom is een avondje uit naar een musical een aanrader om tot rust te komen. Laat je inspireren en geniet optimaal van live muziek. Een aanrader is Disney’s AIDA: een musical vol passie en energie! Deze musical neemt je mee naar het Egypte van de farao’s en een verhaal over macht, liefde en verraad. Disney’s AIDA is vanaf deze maand te zien, dus wees er bij en bestel hier je kaartjes!

DPG_AIDA_1080x1080 (1).jpg

Ga voor een actief uitje

Even achteruit zitten op een stoel is natuurlijk altijd goed voor je mentale gezondheid, maar wat beweging kan ook geen kwaad! Voor een leuk actief uitje is een dagje klimpark ideaal. In Adventure Valley Zoetermeer of Landgraaf heb je de spannendste klimroutes van tot wel 12 meter hoog met verschillende obstakels. In dit park kunnen jong en oud een actief uitje ervaren! Goed voor je lichamelijke én mentale gezondheid :) Scoor hier je tickets voor slechts 16,50.

Adventure Valley Zoetermeer-klimpark-91.jpg