World Piano Day: Beleef deze klassieke concerten

Het is vandaag, 29 maart, World Piano Day! In het teken van deze bijzondere dag hebben wij de mooiste klassieke concerten geselecteerd die je moet meemaken. Ga lekker achterover zitten in een comfortabele stoel en laat je raken door prachtige klassieke muziek tijdens deze concerten.

Vier Jaargetijden - Vivaldi

The Bach Ensemble of the Netherlands voert Vivaldi’s beroemde Vier Jaargetijden op een prachtige wijze uit. Geniet van muziek van de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gomez-Cabrero en een briljant orkest. Ook zal het Stabat Mater van Luigi Boccherini worden uitgevoerd door zangeres Olga Zinovieva. Dit stuk zal jou ongetwijfeld raken! Scoor hier je kaartjes inclusief een geschenkpakket met tekst- & programmaboek, CD, online-link en cadeaucheque.

Vier Jaargetijden-Tomas-Olga-BeleefKlassiek (1).jpg

Matthäus Passion - Bach

Geniet van de favoriete compositie tijdens de passietijd. De Matthäus Passion wordt op een fenomenale wijze uitgevoerd door The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en is als geen ander in staat de emotie, symboliek en troost over te brengen aan de luisteraar. Bestel hier je kaartjes voor een uniek avondje uit met een gratis geschenkpakket t.w.v. €70,-.

Matthaus_zwolle.jpg

Requiem - W.A. Mozart

Beleef Mozarts Requiem en de Krönungsmesse met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Het concert wordt geopend met het feestelijke Exsultate Jubilate, met vervolgens de Krönungsmesse. De finale is het Requiem van Mozart, wat zijn meest indrukwekkende werk is. Het Requiem roept gevoelens op van rouw en verdriet, maar ook hoop en schoonheid. Bestel je tickets voor 49,95 i.p.v. 80 euro en ontvang het gratis Mozart geschenkpakket.

15022020-Grote-Zaal-BeleefKlassiek.jpg

Messiah - G.F. Händel

Geniet van volmaakte akoestiek in Het Concertgebouw en beleef Händels Messiah. Deze machtige compositie is te horen in een intieme setting waarbij zangers staan opgesteld in het orkest. Het koor bestaat uit fantastische solisten, waaronder Sopraan Olga Zinovieva, Alt Melina Meschkat en Tenor Martinus Leusink. De intense stemmen met het geweldige orkest zal een onvergetelijk avondje uit zijn. Bestel hier je tickets met korting inclusief een geschenkpakket.

Messiah-Concertgebouw-Kerst-©-Beleef-Klassiek.jpg