6 x iconische tv-series die jou in de sfeer brengen van New York

Concrete jungles where dreams are made of! New York is één van de tofste wereldsteden. Ongetwijfeld heb je de sfeer van deze stad al geproefd in één van de vele tv-series die zich hier afspelen. Speciaal voor jou hebben wij een paar van deze series voor jou op een rijtje gezet! Lees snel verder en verheug je op een reis naar ‘the city that never sleeps’.

Friends

Wellicht is dit de bekendste serie van het lijstje. Deze hartverwarmende comedyserie over zes vrienden speelt zich af in Manhattan en is een icoon van de stad. Volg het leven van de zes vrienden in de stad en hun ups and downs in het leven en de liefde. Na het bingen van alle 10 seizoenen ben je echt helemaal in de sfeer van de stad.

How I Met Your Mother

Een andere show die bepaalde plekken in New York tot toeristische spots heeft omgetoverd is How I Met Your Mother. In deze sitcom volg je het leven van vier vrienden in de stad en leer je alles over de liefde van hoofdpersoon Ted Mosby. Deze hilarische serie zal jou gegarandeerd meesleuren door de straten van de wereldstad.

Gossip Girl

Deze serie over tieners met een luxe leventje in de Upper East Side in New York is ook een klassieker. Gossip Girl zit vol met tienerdrama, romance maar ook fashion. Zo krijg je een kijkje in het leven van rijke tieners in de Big Apple.

Sex and the City

Ook deze serie kan niet in dit lijstje ontbreken! Zie wat een groep van vier vriendinnen allemaal meemaken op het gebied van relaties, daten en mode in deze wereldstad. De welbekende quote van Carrie luidt: “In New York, you’re always looking for a job, apartment or a boyfriend.”

Brooklyn Nine-Nine

Deze welbekende comedy volgt het leven van de getalenteerde detective Jake Peralta en zijnn diverse groep collega’s. De serie speelt zich af in Brooklyn en laat zien wat de uitdagingen zijn van het oplossen van misdaden in de wereldstad.

Seinfeld

Dit is een iets ‘oudere’ serie vergeleken met de rest van het lijstje, maar Seinfeld is ook één van de klassieke TV shows in New York. Deze sitcom volgt het leven van de komiek Jerry Seinfeld en z’n vrienden. De grappen zullen nooit vervelen en de dagelijkse struggles in de serie blijven actueel.

5 dagen New York

Na het bingen van deze series wil je gegarandeerd je koffers inpakken en op reis gaan. Waarom zou je je dromen niet tot werkelijkheid willen maken? Een trip naar New York hoeft echt niet té duur te zijn. Hier zijn 5 dagen New York - inclusief vlucht, handbagage én overnachting in een 3-sterrenhotel in Manhattan - voor slechts 879,- te boeken! Dus, pak die koffers écht in en heb de tijd van je leven in New York!

vidar-nordli-mathisen-ZYDhBqxJnJ8-unsplash.jpg