Zo ga jij deze voorjaarsvakantie in Nederland op wintersport

Wil jij graag snowboarden of skiën, maar kun je niet naar het buitenland afreizen? Blijf dan lekker in Nederland. Hoewel we hier geen hoge bergen hebben, zijn er toch genoeg opties om het wintersportgevoel te creëren. En met de onderstaande acties van SnowWorld doe je dat ook nog eens extra voordelig!

SnowWorld: Wintersporten in Nederland

Bij SnowWorld is het 365 dagen per jaar winter. Met een dagelijkse temperatuur van -5 graden voelt het altijd winters aan en er is altijd wel een SnowWorld in de buurt. De vestigingen (Amsterdam, Landgraaf, Rucphen-Breda, Terneuzen en Zoetermeer) liggen door heel het land verspreid, waardoor er altijd wel een SnowWorld in de buurt is.

Twee uur vrij skiën of snowboarden

Met deze pas kunnen je jezelf twee uur lang vermaken op de piste. Roetsj op je ski’s naar beneden of maak jouw eerste meters op een snowboard. Alles mag, niets moet! Als je zelf ski’s en/of een snowboard hebt, kun je deze makkelijk meenemen - anders is ter plekke huren een hele goede optie.

Profiteer van ruim 33% korting!

Eén uur vrij skiën of snowboarden + schnitzelmenu

SnowWorld is er echt voor iedere wintersporter. Of je nu een doorgewinterde liefhebber of een beginneling bent: iedereen kan hier terecht. Aangezien er ook aan de innerlijke mens moet worden gedacht, kun je ervoor kiezen om het skiën/snowboarden te combineren met een heerlijk schnitzelmenu.

Apresski foto.jpg

Ruim € 16,- korting p.p.!

Vier uur vrij skiën of snowboarden in de avonduren

Wil je écht alles uit jouw uitje naar SnowWorld halen? Ga dan voor deze avondskipas. Hiermee mag je vanaf 17.00 uur maar liefst vier uur lang de piste op! De piste gaat om 23.00 uur dicht, dus je kunt tussendoor gerust iets gaan eten. Als je tussentijds de piste verlaat, stopt de tijd namelijk vanzelf.

Van € 27,50 voor € 23,50

Dit neem je mee op wintersport

Maar waar moet je allemaal aan denken als je gaat wintersporten? Met deze tips komt het helemaal goed!

SnowWorld-10.jpg