Zo heb je een geslaagd dagje uit in Amsterdam

In Amsterdam kun je je 24/7 vermaken. Echt een aanrader dus voor een dagje uit! Wil je meer ontdekken van onze hoofdstad, maar heb je de bekendste bezienswaardigheden al ‘uitgespeeld’? Lees dan verder voor 5 bijzondere uitjes in hartje Amsterdam.

Een unieke ervaring in Vincent meets Rembrandt: The Untold Story

Hier zie je de werken van iconische kunstenaars Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn samenkomen op een bijzondere manier. Deze unieke tentoonstelling vindt plaats in de Noorderkerk. Laat je daar verrassen door een continu veranderend 360-graden-canvas op de eeuwenoude muren van de kerk, zodat al je zintuigen worden geprikkeld. Mis dit bijzondere uitje niet en bestel hier snel je kaartjes van €16,50 voor €15,-!

vincentmeetsrembrandt2.jpg

Ontdek het ‘Venetië van het Noorden’ tijdens de Lovers Rondvaart

Amsterdam staat uiteraard bekend om zijn grachtengordels, dus wat is er beter dan de stad ontdekken vanaf het water? Tijdens de Lovers Rondvaart in Amsterdam heb je een mooie rondvaart door de stad met een audiogids die alles vertelt over de geschiedenis en andere weetjes van onze hoofdstad. Vaar over de bekendste grachten, waaronder de Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht. Zo heb je gegarandeerd de mooiste uitzichten van de stad! Tickets zijn nu van €19,- voor €9,99 vanaf 14 jaar.

Tickets Lovers Rondvaart

tours_tickets_najaar_2016_15.jpg

(Her)ontdek de stad met Mystery City Games

Mystery City Games is een actief dagje uit dat geheel in de buitenlucht plaatsvindt. Los samen een historisch mysterie op terwijl je nieuwe plekken van Amsterdam ontdekt. Hier bezoek je namelijk vijf belangrijke locaties om puzzels en raadsels op te lossen. Doe dit op je eigen tempo of daag jezelf uit en race tegen de klok. Zo heb je echt een uniek dagje uit om Amsterdam verder te verkennen. Hier zijn volwassenen nu van €25,- voor €16,25.

Amsterdam_3PlayersInFrontOfHouses.png

De interessantste weetjes over het lichaam in Body Worlds

Gelegen in het hartje van Amsterdam ligt het bijzondere museum Body Worlds, waar je echt alles over je eigen lichaam leert. Dit anatomisch museum neemt je mee op reis door het menselijk lichaam en laat zien hoe je gezondheid wordt beïnvloed. Met een persoonlijke InBody Scan ontdek je zelfs wat er precies in jouw lichaam zit. Zo steek je op een leuke manier belangrijke kennis op en kan je verder werken aan jouw gezondheid. Scoor je tickets van €23,95 voor €13,99 met een gratis InBody Scan!

Tickets Body Worlds

body-worlds-main_28986848711_o.jpg

Een onvergetelijk avontuur in This is Holland

Naast het EYE Filmmuseum is de bijzondere 5D Flight Experience This is Holland te bezoeken. Ontdek alle belangrijke bezienswaardigheden van ons land in een zintuigprikkelende vlucht. Zo bewonder je op een bijzondere manier de mooiste plekken van Nederland. Deze spannende vlucht is echt een avontuur dat je nooit meer zult vergeten! Koop daarom snel je kaartjes voor €25,- i.p.v. €16,25!

Kaartjes This is Holland

thisisholland 002.jpg