Zo maak je de mooiste herinneringen met het gezin

Vandaag, 15 mei, is het de Internationale Dag van het Gezin. In het teken van deze bijzondere dag hebben wij weer een paar tips voor een uniek uitje. Herinneringen maken met het gezin is het mooiste wat er is, dus neem je dierbaren mee op een onvergetelijk dagje uit!

Genieten in een vakantiepark

Nu de lente in volle bloei is en de zomer op komst, is het ideaal om een weekendje weg te gaan. Om het gezin samen te brengen is een kleine getaway dé manier om mooie herinneringen te maken. Relax lekker in een gezellig huisje en laat de kinderen genieten van de leukste faciliteiten in het park. In Vakantiepark Dierenbos is er genoeg te doen voor jong en oud. Ga bijvoorbeeld bowlen of naar het binnenzwembad. Check hier alle vakantieparken!

20200603-libema-dierenbos-1054.jpg

Uitje in een pretpark

Als je met de allerjongsten een dagje uit wil, kunnen zij zich zeker vermaken in een pretpark. Probeer samen de nieuwste attracties uit of geniet van de leukste shows in het park. Voor de allerkleinsten is Attractiepark DippieDoe ideaal: hier zijn ze welkom in alle attracties. Als je kinderen wat meer spanning zoeken is een dagje Slagharen een leuke optie; hier kunnen de durfals in de Gold Rush!

hoofdbeeld_dippiedoe.JPG

Actief uitje

Zijn je kinderen echte waaghalzen? Ga dan met het hele gezin voor die adrenalinekick tijdens een actief uitje. Met een dagje klimmen in een klimpark van Adventure Valley kunnen jullie samen verschillende klimparcours uitproberen. Of ga samen IceKarten en vink dat af van jullie bucketlist. Zo heb je écht een mooie herinnering gemaakt.

Adventure Valley Landgraaf 2021-247.jpg

Dagje dierentuin

Zijn je kinderen helemaal weg van dieren? Laat ze dan kennismaken met de Big Five en hun lievelingsdieren! Ga met z’n allen op safari in Beekse Bergen voor een bezoekje bij de Big Five of ga een dagje naar de dierentuin en ontmoet dieren die je leuk vindt. Ook kunnen de allerkleinsten hun energie kwijt in de speeltuinen! Bekijk hier alle deals voor een dagje dierentuin met korting.

0015506_dierenpark-amersfoort.jpeg