Dit kun je allemaal meemaken in de Zomer Efteling

Het is weer zover: t/m 3 september kun je extra lang genieten van een sprookjesachtig uitje in de Efteling! Het park - bij onze verkiezing onlangs nog uitgroepen tot allerleukste uitje van Nederland - is de komende weken langer geopend en er wordt voor nog meer entertainment gezorgd. Wij hebben op een rijtje gezet wat je allemaal kunt meemaken tijdens de Zomer Efteling van 2023.

Zomerstrand op de Speelweide

In de zomermaanden juli en augustus kun je de hele dag genieten op het Zomerstrand. De Speelweide is namelijk helemaal omgebouwd tot een zomerstrand. Voor de kids is er een enorm springkussen en een zandkasteel. Ook kun je genieten van een bubble tea, ijsje of slush én de show van Jokie en Jet zien. Hoe zomers is dat?!

Python-podium in Ruigrijk

Ook in Ruigrijk is er iets nieuws: een spannend Python-podium. Hier wordt meerdere keren per dag de Sterkstaaltjeskrachtshow vertoond. Roef en Spijk zullen namelijk zoveel mogelijk experimenten doen én het publiek allemaal weetjes meegeven van de wetenschap.

Zomerfeest op het Max & Mortizplein

Op het Max & Mortizplein zullen Bakker Krumel en Frau Schmetterling druk bezig zijn en meezingen met de Anderberg Musikverein. Ook zijn er bij de chalets op het plein verschillende activiteiten en spellen om te spelen. Zo heb je echt een gezellig dorpsfeest!

Schommelende elfjes bij de Droomvlucht

Ook dit jaar kun je op het Ton van de Venplein de kleurrijke schommelende elfjes bewonderen! De allerkleinsten kunnen zich hier laten schminken tot een elfje én verkleden. Zo lijkt het net alsof je zelf een elfje bent.

Parkshows

In de buurt van de Danse Macabre kun je luisteren naar het verhaal van Virginie en Otto Charlatan. Ook op het Anton Pieckplein is het feest: hier kun je luisteren naar verhalen van Poppenkastspeler August en zijn aapje. Genoeg entertainment voor jong en oud!

Openingstijden Zomer Efteling

Check de site van de Efteling voor meer info over de Zomer Efteling. De zomerse dagen zijn lange dagen, dus ook dit jaar kun je genieten van het park van 10:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur of 22:00 uur ‘s avonds. Om alleen in de avond te genieten, kun je er ook voor kiezen om Maan-tickets te bestellen. Die zijn geldig van 18:00 uur tot sluit. Hier kun je reguliere tickets bestellen voor een magisch en zomers dagje Efteling!

efteling-piranacirca-boot.jpg