Zomervakantie uitjes in regio Midden

De zomer is eindelijk aangebroken! Vanaf 8 juli kan regio Midden genieten van de warme zonnestralen en vrije dagen. Heb je zin om tussen je andere vakantieplannen nog een dagje uit te gaan in de buurt? In deze regio is genoeg te beleven voor jong en oud, dus check snel deze uitjes voor een extra leuke zomer!

Viking Adventure Park

In Ewijk is het Viking Adventure Park, waar de allerkleinsten terug gaan in de tijd! In een verlaten Vikingdorp ervaren zij de spannendste avonturen en hoe de Vikingen leefden. De kinderen zullen zich hier zeker niet vervelen dankzij alle leuke activiteiten: een eigen vlot maken en varen, workshops volgen, een speurtocht en nog veel meer. Ga op dit avontuurlijke uitje en koop je kaartjes voor slechts 9,95.

Vikings 3 (1).jpg

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Zoek je een uitje tussen de dieren? In Ouwehands Dierenpark Rhenen heb je gegarandeerd een uniek dierentuin-uitje! Bezoek hier de reuzenpanda’s in Pandasia, ontmoet de witte leeuwen of de orang-oetan. Ook kunnen avonturen worden beleefd in het Expeditie Berenbos of in de overdekte speeljungle RavotAapia. Scoor hier je kaartjes!

ouwehands dierenpark.jpg

Maritiem Museum

Ga eropuit in Rotterdam en ontdek deze bijzondere havenstad! Maak dit extra leuk door naar het Maritiem Museum te gaan en meer te ontdekken over het maritieme heden en verleden. Beleef hier bijzondere tentoonstellingen voor jong en oud, en bewonder topstukken uit de vooraanstaande collectie. Kinderen kunnen hier met de Offshore Experience ontdekken hoe energie wordt gewonnen op zee met leuke interactieve opdrachten. Bestel je kaartjes met €7,50 korting en maak het mee.

Maritiem_Museum_Rotterdam_Offshore_Experience_fotograaf_Marco_de_Swart (56) (1).jpg

Legoland Scheveningen

Dit uitje in Scheveningen is enorm leuk voor de Lego-fans! Stap daarom snel de wondere wereld van het LEGO®-steentje binnen tijdens jouw bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Bouw hier met LEGO®, ga naar de 4D-bioscoop of maak een rit door de LEGO®-stad. Bestel hier tickets met €4,20 korting!

Blanco 720 x 450 (11).jpg

Kinderpark Julianatoren

Zoek je een pretpark-uitje met de allerkleinsten? In Kinderpretpark Julianatoren kunnen kleine kinderen een uniek uitje beleven met meer dan 60 attracties. Ook kunnen de kinderen op avontuur gaan met dinosaurussen, een spannende vrije val beleven of genieten van optredens van Jul en Julia. Kom snel naar Apeldoorn en geniet van je kaartjes met €5,- korting!

Kopie van 02. Kinderpretpark Julianatoren - Reuzenrad.JPG

Check hier alle dagjes uit met korting

Er zijn nog zoveel meer uitjes te beleven in regio Midden. Van musea tot pretparken; check hier alle dagjes uit met korting. Zo genieten jullie van een onvergetelijke zomervakantie!