Zomerweek in Concert kondigt Ilse DeLange en Miss Montreal aan

Hoewel het natuurlijk elke dag feest is op de Libelle Zomerweek, worden er op zondag 14 mei nog wat extra slingers opgehangen. Dan vindt namelijk de eerste editie van Zomerweek in Concert plaats, waar je kunt genieten van optredens van niemand minder dan Ilse DeLange en Miss Montreal!

De line-up van Zomerweek in Concert bestaat uit enkel vrouwelijke artiesten van Nederlandse bodem. Naast de twee headliners vinden er ook optredens plaats van Edsilia Rombley, Female Fusion en Loïs Lane. "Nooit eerder pakten we zo groots uit met optredens tijdens de Libelle Zomerweek. Ik ben dan ook supertrots dat we op Moederdag een complete women-only line-up hebben, met hoofdacts van Ilse de Lange en Miss Montreal. Zomerweek in Concert wordt gegarandeerd een unieke ervaring", licht Hilmar Mulder, hoofdredacteur van Libelle, toe.

Cadeautip voor Moederdag

Aangezien Zomerweek in Concert plaatsvindt op Moederdag, is dit een ideale cadeautip. Geef je moederdag een vleugje Hollywood-glamour, maar veel foto's van deze onvergetelijke dag en beleef samen het leukste moeder-dochter uitje van het jaar.

Libelle Zomerweek

Uiteraard staat het verdere programma van deze dag gelijk aan een 'normale' dag op de Libelle Zomerweek. Dat betekent: honderden kraampjes om te shoppen, heerlijke versnaperingen om je vingers bij af te likken, workshops waar je gratis aan kunt deelnemen, ontmoetingen met auteurs en de Libelle-redactie en -columnisten én vele extra’s.