Uitgerust wakker worden in pop-up Hotel TEMPUR®

Maak kans op een nacht diepe slaap in stijl

Regelmatig plafonddienst, blijf je maar woelen of word je gek van die snurkende partner? Tijd voor een nacht diepe slaap in pop-up Hotel TEMPUR®.

In samenwerking met TEMPUR®, wordt het exclusieve vondice hotel in Amsterdam omgetoverd tot pop-up Hotel TEMPUR®. Jij kunt, in de maanden januari en februari, een overnachting winnen! Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf in te checken en misschien ben jij één van de gelukkigen die een nacht diepe slaap mag ervaren.

Benieuwd welke nachten je hier kunt slapen? Op de volgende data opent pop-up Hotel TEMPUR® haar deuren voor de winnaars: 21, 22, 28, 29 januari en 11, 12, 17 en 18 februari.

Check-in bij pop-up Hotel TEMPUR®

Een slaapervaring om nooit te vergeten
Je brengt de nacht door op een TEMPUR® Sensation Elite matras met CoolTouch™. TEMPUR® matrassen vormen zich naar de contouren van je lichaam. De bewezen drukverlaging van het materiaal geeft comfort en ondersteuning, wat helpt om sneller in slaap te vallen. Bovendien woel en draai je minder. En doordat de matras bewegingen absorbeert, stoor je je minder aan een eventuele bedgenoot. Een nacht vol diepe slaap gegarandeerd.

Tempur_footer_leukstetickets.jpg

vondice hotel
vondice hotel is een exclusief hotel op een bijzondere locatie. In dit éénkamerhotel van maar liefst 21 meter lang en een verdieping met een koningsbed, kun je genieten van een contactloos verblijf. De kamer is, naast een fantastisch ruim bed, uitgerust met een keuken en een heerlijke ruime inloopdouche.

⁠DISCLAIMER: Als je met deze winactie meedoet, ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden. Deze kun je HIER vinden.