Actieve uitjes voor tieners

Erop uit gaan met de tieners is net iets anders dan een uitje met de allerkleinsten. Maar met deze uitjes weet je zeker dat ze zich de hele dag goed vermaken! Ga met de tieners op een actief dagje uit die ze nooit meer zullen vergeten. Check snel deze tips!

Avontuur in een klimbos

Test elkaars kracht en uithoudingsvermogen tijdens een klimpark uitje. Probeer de meest uitdagende klimparcoursen uit of ga van de zipline door het bos. In Klimbos Harderwijk kan dit allemaal. Zo zijn jullie allemaal lekker actief bezig en zul je misschien versteld staan met wat je allemaal aan kunt! Hier bestel je tickets met korting voor Klimbos Harderwijk.

Harderwijk klimbos-8 (1).jpg

Puzzlen in een escape room

Neem ze mee naar een uitdagend uitje en laat hun hersenen maar kraken in een escape room. Zo stel je ze even op de proef en moedig je de samenwerking onderling aan. Dit interactieve avontuur zal jullie die adrenalinekick geven als je de seconden voelt wegtikken! Kies hier een escape room uit op basis van interesse.

Escaperoom 4.jpg

Indoor Skydiven

Zoek je écht een onvergetelijke ervaring voor tieners? Ga dan met indoor skydiven. Net alsof jullie echt uit het vliegtuig springen! Met de hulp van professionals stap je in een krachtige windtunnel en beleef je de sensatie van skydiven. Echt een onvergetelijke herinnering! Hier scoor je een sessie met maar liefst €30,- korting.

Indoor Skydive Roosendaal volwassenen dagje weg 6 (1).jpg

Dagje naar de Efteling

Welkom in het Disneyland van Nederland! Een dagje Eftelingblijft een klassieker voor een dagje uit en is echt leuk voor alle leeftijden. Hier kunnen jullie voor die adrenalinekick naar de Baron 1898, of ga naar klassieke attracties zoals de Droomvlucht. Tieners zullen gegarandeerd een uitje naar de Efteling altijd wel leuk vinden.

baronbewerkt-1280x854px-e-nr-12578.jpg

Paintball

Daag ze uit voor een potje paintball of airsoft. Vorm teams, bedenk strategieën en zorg ervoor dat de tegenstanders worden uitgeschakeld! Deze strijd vol actie en plezier zullen tieners als een bijzonder uitje ervaren. Dus, bestel je tickets met korting, trek je overall aan, pak je veiligheidsmasker en ga los op het veld!

Paintball 20 (1).jpg