Verleg je grenzen en speel op grote hoogte buiten bij Adventure Valley

Klim tot grote hoogtes, verleg je grenzen en beleef een avontuurlijke dag uit. Bij de klimparken van Adventure Valley in Zoetermeer en Landgraaf kun jij die uitdaging nu aangaan. En ja, ook voor volwassenen is deze manier van ‘buitenspelen’ ontzettend leuk.

Ga naar Adventure Valley Zoetermeer voor slechts €16,50!

In Zoetermeer vind je een compleet vernieuwd klimpark van Adventure Valley. Er zijn vier klimroutes tot wel 12 meter hoog en je komt meer dan twintig obstakels tegen. Denk aan ziplines, touwbruggen en evenwichtsbalken. Door al die hindernissen en verschillende routes biedt dit klimpark vertier voor jong en oud. Vanaf een lengte van 125 centimeter is namelijk iedereen welkom.

Je hebt 1,5 uur de tijd om dit Zoetermeerse klimpark te ontdekken. Dat lijkt veel, maar je zult zien dat de tijd vliegt. De kans dat jij gaat vliegen is trouwens klein, want je zit goed vast. Iedereen wordt namelijk gezekerd door het ‘one-click’ zekersysteem. Zo hoef je jezelf tussentijds niet los te koppelen en blijf je ten alle tijden veilig gezekerd.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Adventure Valley Zoetermeer-klimpark-43.jpgAdventure Valley Zoetermeer-klimpark-34.jpg

Één van Europa’s grootste klimparken

Op zoek naar nog iets meer uitdaging? Reis dan af naar Limburg om in Landgraaf het klimpark van Adventure Valley te bezoeken. Met een oppervlakte van ongeveer 25.000 vierkante meter is dit één van Europa’s grootste klimparken. Hier kun je echt uren klimmen, klauteren, afdalen en tokkelen. Het hoogteverschil van één van de hoogste bergen van Nederland zorgt voor nog meer sensatie. Bovenaan in het klimpark heb je immers een fantastisch uitzicht en zie je o.a. België en Duitsland liggen.

Vanaf het startpunt heb je bijna drie uur nodig om alle hindernissen af te leggen. Naast het klimpark maken ook een spectaculaire Alpine Coaster, een Adventure Trail en zes spannende ziplines deel uit van Adventure Valley Landgraaf. Doordat je zelf de moeilijkheidsgraad kiest, zijn alle onderdelen geschikt voor jong en oud, sportievelingen, recreanten én klimfanaten.

Ga naar Adventure Valley Landgraaf voor slechts €19,50!

Adventure Valley Landgraaf 2021-234.jpgAdventure Valley Landgraaf 2021-147.jpg