Bekijk het nieuwe Safari Hotel in Beekse Bergen

Het nieuwe Safari Hotel in Beekse Bergen is geopend! Dit Safari Hotel is de plek voor een bijzondere overnachting. Hier geniet je van een luxe en prachtig uitzicht over de savanne.

Vrijdag 24 maart werd het Safari Hotel Beekse Bergen geopend door Evert Weys, de burgemeester van Hilvarenbeek, en gedeputeerde Stijn Smeulders. Het hotel bestaat uit 112 kamers en suites, twee restaurants en verschillende vergaderruimtes. Het hotel is gelegen rondom de savanne. Je zal dus giraffen, neushoorns, struisvogels en zebra’s in de omgeving zien.

De bouwstijl en het interieur zijn geïnspireerd op de Dogon, een bevolkingsgroep uit Mali. De huizen zijn kenmerkend door de gele stenen en ronde, rieten daken. Uiteraard ligt het hotel vlak bij het Safaripark, waar je een onvergetelijke safari beleeft tussen de dieren. Zo heb je een uniek en avontuurlijk uitstapje!

Bekijk hier de virtuele tour

Bekijk hier de ‘Making-of’ van het Safari Hotel

Bestel je tickets voor Beekse Bergen

Bestel snel je kaartjes en beleef zelf een onvergetelijk nachtje uit in het Safari Hotel. Geniet dan ook van een safari in het park en spot de Big Five!

hr-2019-08-28-libema-beekse-bergen-safaripark-038 (1).jpg