Dagje uit met Thomas is terug in het Spoorwegmuseum

Alle Thomas de Stoomlocomotief-fans opgelet: van 18 mei t/m 21 mei 2023 zal alles in het Spoorwegmuseum in het teken staan van de bekende locomotief. Op 20 maart (12:00 uur) gaan de kaartverkoop en reserveringen van start. Er is een kans dat het uitverkocht raakt, dus wees er snel bij!

Dagje uit met Thomas

De lucht vult langzaam met stoom: er komt een bekende blauwe trein met vaart het museum binnen. Thomas is terug! Tijdens dit feestelijke event kunnen kinderen Thomas niet alleen ontmoeten, maar ook meedoen aan verschillende activiteiten. Ze kunnen urenlang doorbrengen op een megagroot speelkleed waar ze kunnen spelen met miniatuurversies van Thomas de Stoomlocomotief. Er is zelfs een Thomas sing-a-long met favoriete liedjes en kinderen kunnen ook de Dikke Controleur ontmoeten.

Kaartverkoop

Reserveer snel, want volgens het Spoorwegmuseum kan het druk worden tijdens het ‘dagje uit met Thomas’! Reserveren is gratis en zal per tijdslot gaan om bezoekers te spreiden. Dit kan met een geldig entreeticket. Het reserveren kan vanaf aanstaande maandag 20 maart.

Bekijk hier de sfeer

Kaartjes Spoorwegmuseum

Bestel dus snel je kaartjes en reserveer je tijdslot! Naast een dagje uit met Thomas zijn er nog veel meer leuke activiteiten in het Spoorwegmuseum. Leer alles over treinen en alles wat hiermee te maken heeft, en geniet van de leukste attracties. Nieuw in het Spoorwegmuseum is de presentatie over de Hyperloop: de trein van de toekomst. Kom het snel meemaken en scoor hier voordelig je kaartjes!

BN2A0483 (2).jpg