Dit neem je mee naar een dagje strand

Het is nu écht zomer en de warme dagen blijven op komst. De zomer is dan ook niet compleet zonder een dagje op het strand! Zo’n uitje vergt wel wat voorbereiding. Maar geen zorgen, hier hebben wij een lijstje voor je die je kunt afvinken voor jouw stranduitje - én nog wat extra tips voor een dagje in Scheveningen.

Dit zijn items die je echt niet mag vergeten tijdens een dagje strand:

  • Strandlaken

Zo maak je jouw stranduitje extra comfortabel. Zorg ervoor dat je een extra groot strand- of zandlaken meeneemt! Check bijvoorbeeld dit zandlaken met korting in onze partnershop van het AD. Ook voor de kids is een uniek strandlaken extra leuk; voor de Donald Duck-fans hebben we bijvoorbeeld dit mooi strandlaken.

  • Zwemkleding
  • Zonnebrandcrème met een hoge SPF en een zonnebril of hoed. Je wilt immers niet verbranden!
  • Strandparasol of strandtent voor schaduw
  • Strandstoelen of ligstoelen
  • Koelbox met eten en drinken (vooral veel water!)
  • Strandspelletjes; denk aan een volleybal, frisbee of badmintonset
  • Opblaasbaar speelgoed voor op het water
  • Draagbare muziekspeler of Bluetooth-speaker
  • Zakken voor natte spullen

Maak een dagje strand extra leuk met een uitje!

In Nederland is er genoeg keuze uit leuke stranden; denk bijvoorbeeld aan Noordwijk aan Zee of Zandvoort. Ga je toch voor een dagje Scheveningen? Maak dit dagje uit dan extra leuk (of koel even lekker af) bij een overdekt uitje! In Scheveningen is naast zon, zee en strand genoeg te doen.

Legoland Scheveningen

Stap de wondere wereld van het LEGO®-steentje binnen tijdens jouw bezoek aan LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Kinderen kunnen hier bouwen, spelen en leren. Er is hier zelfs een 4D-bioscoop en een bijzondere LEGO®-stad. Hier zijn kaartjes slechts 16,80!

Blanco 720 x 450 (11).jpg

Sea Life Scheveningen

Op het strand kun je niet veel van de onderwaterwereld meekrijgen. Maar in Sea Life Scheveningen ontdek je echt alles over de leukste zeedieren. Hier sta je oog in oog met haaien, kwallen en nog veel meer leuke zeedieren. Geniet hier voordelig van je tickets.

Blanco 720 x 450 (1).jpg

AFAS Circustheater Scheveningen

Zoek je nog een activiteit voor in de avond? Ga dan naar het AFAS Circustheater Scheveningen en geniet van Disney’s AIDA. Deze succesvolle musical vol passie en energie kun je echt niet missen. Laat je meeslepen door een verhaal over macht, liefde en verraad, en bestel je tickets met €10,- korting!

AIDA MLV 720x450.jpg