Dagje Efteling? Dit zijn de leukste attracties voor peuters!

Ga jij er met de allerkleinsten op uit naar hét sprookjespark van Nederland? In de Efteling zijn niet alleen spannende attracties zoals de Baron 1898 te vinden, maar ook peuters en kleuters kunnen hier genoeg meemaken. Om het gemakkelijker te maken hebben wij hier een paar attracties voor peuters op een rijtje gezet. Zo hebben ook de allerkleinsten de dag van hun leven!

Sprookjesbos

Het Sprookjesbos is ideaal voor jong en oud. Zodra je het park binnenloopt, is dit magische bos aan je linkerhand te vinden. Je loopt tussen de reuzen, trollen en maakt verschillende sprookjes in het écht mee. Kom langs de wereld van Roodkapje, Doornroosje, Sneeuwwitje, Lange Jan en nog veel meer. Uiteraard kan de pratende sprookjesboom ook niet ontbreken: luister hier met de allerkleinsten naar verschillende sprookjes.

68569_fullimage_efteling2_1360x (3).jpg

Droomvlucht

Wat is een dagje Efteling zonder een ritje in de Droomvlucht? Deze attractie is echt geschikt voor alle leeftijden! Hier zweef je langs de mooiste elfdorpen, wouden en planeten. Zo’n ritje zal jouw peuter echt nooit meer vergeten.

efteling-droomvlucht-elfjes.jpg

Carnaval Festival

Dit is naast de Droomvlucht ook echt een klassieker voor de allerjongsten. Hier maak je samen een korte wereldreis! Jokie & Jet nemen jullie mee naar verschillende landen, waardoor je kennis maakt met verschillende culturen.

efteling-carnaval-festival-alaska.jpg

Speeltuin Kindervreugd en Kleuterhof

Ook zijn er genoeg speeltuinen die de peuters onveilig kunnen maken. In Speeltuin Kindervreugd kan elk kind genieten van de handduwmolens, schommelschuitjes en roltonnen. Daarnaast is in het Kleuterhof genoeg te beleven voor de kleinsten. Denk aan een ritje in de treindraaimolen of de vele wipkippen.

efteling-kindervreugd.jpg

Traptreintjes Kinderspoor

Als je vanaf het Kleuterhof langs het water doorloopt kom je het Kinderspoor tegen. Hier kunnen de kinderen hun traptreintje zelf voortbewegen. Peuters hebben misschien wel wat extra hulp nodig, dus hier kunnen de ouders meehelpen met trappen. Zo gaan jullie samen door de weilanden en langs de molens!

Volk van Laaf

Bezoek ook het Volk van Laaf: in hun dorpje kun je een kijkje nemen in de huisjes van de Laven. Peuters kunnen hier hun energie kwijt op de vele speeltoestellen, maar ook de slakkenmonorail in! Deze hangt boven het dorpje en geeft jullie een mooi uitzicht op het land.

efteling-volk-van-laaf-lot039s-kraamhuys.jpg

Carrouselpaleis

De Efteling heeft genoeg authentieke carrousels waar de peuters een ritje kunnen maken. Op het Anton Pieckplein genieten jullie ouderwets van attracties als de zweefmolen en de nostalgische fietscarrousel. In de buurt is ook het Carrouselpaleis, met de Stoomcarrousel!

efteling-stoomcarrousel-paarden-en-koets.jpg

Tickets Efteling

Uiteraard is er nog veel meer te zien in de Efteling. Dit is slechts een kort lijstje van attracties voor peuters! Kom het dus samen meemaken en kom erachter wat de leukste attracties zijn voor de allerjongsten. Boek hier snel je tickets voor de Efteling en beleef een magisch dagje uit.

roodkapje-lente2017-5000x3333px-z-nr-15114.jpg