Low budget dagjes uit met kinderen

Een dagje uit kan veel kosten; entree, hapje, drankje en snacks… Wil je er graag op uit met de kinderen, maar liever zo goedkoop mogelijk enbudget-friendly?Wij hebben hier een paar tips voor een goedkoop uitje met de kleinsten. Geheel gratis of voor een kleine prijs!

Dagje speeltuin of naar het bos

Het is misschien een simpel idee, maar dit is altijd leuk! Zoek samen een leuk park of speeltuin in de buurt op. Haal lekker een frisse neus terwijl de kinderen zich vermaken in een speeltuin of bos. Misschien kom je zelfs op plekken waar je nooit bent gekomen of ontdek je nieuwe parels in de natuur. En dit is helemaal gratis!

Goedkoop dagje pretpark in Drouwenerzand

Een dagje pretpark hoeft ook zeker niet duur te zijn. In Drouwenerzand kunnen de allerjongsten zich vermaken in verschillende speeltuinen en attracties. Ga bijvoorbeeld in de Tea Cups, Wild West Swing of ponyrijden. De dag is helemaal compleet met eten en drinken; een ticket tot dit park is inclusief onbeperkt hapjes, drankjes en snacks! Zo heb je een compleet budget-friendly uitje, dus bestel snel je kaartjes.

1Drouwenerzand.jpeg

Bezoekje aan kinder- of geitenboerderij

Hoe leuk is het voor dierenliefhebbers om een kinderboerderij te bezoeken? Zo’n uitje is vaak gratis of voor een kleine prijs! In het Amsterdamse bos kun je geitenboerderij Ridammerhoeve vinden. Hier kunnen kinderen zich vermaken tussen de dieren, waaronder geiten en kippen. Zo kan een dagje dieren bewonderen low budget zijn!

Gratis óf met korting naar een dierentuin

Willen je kinderen liever exotische dieren bewonderen? Een dagje dierentuin kan ook met veel korting óf geheel gratis! Tip voor een gratis dierentuin: in Beverwijk staat Dierentuin Animal Farm. In deze kleine dierentuin bezoek je bijzondere dieren zoals pythons, neusberen of de Japanse nachtegaal. Wil je een grotere dierentuin bezoeken met korting? Bekijk dan snel ons aanbod van dierentuinen en bezoek mét korting bijzondere dieren!

Dierenpark Amersfoort (1).jpg

Gezellig dagje Nationaal Speelgoedmuseum Spelebos

Hier kunnen kinderen genieten van de leukste speeltoestellen en nostalgische bordspellen. Leuk voor het hele gezin of met opa en oma. In Nationaal Speelgoedmuseum Spelebos gaat alles over speelgoed. Ook kunnen kinderen meedoen aan een speurtocht of zelfs levensgroot een potje Ganzenborden of dammen spelen. Een toegangskaartje kost hier slechts €4,20 en kinderen t/m 3 jaar mogen zelfs gratis naar binnen!

07_2400x1600_Spelbos_schaken.jpg