Nieuwe attractie voor Madurodam: De Hollandse Meesters

Komende zomer opent er een nieuwe attractie in Madurodam: De Hollandse Meesters. In deze interactieve en kleurrijke familieattractie staan ontdekken, spelen en ervaren centraal. De bouw is net begonnen, maar gaat volgens het park niet heel lang duren.

Hollandse Meesters in Madurodam

Madurodam wil in deze attractie de kunstwerken van Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh, Judith Leyster, Johannes Vermeer en Piet Mondriaan tot leven brengen. De bezoeker stapt letterlijk in een aantal schilderijen van deze iconische schilders en aan de hand van deze topstukken, ontdekken kinderen en volwassenen op een interactieve manier wie deze Hollandse Meesters zijn.

Spelenderwijs ontdekken

De Hollandse Meesters wordt wederom een overdekte attractie voor jong en oud. "Maar deze nieuwe attractie is moeilijk in één woord te vangen; het is echt een combinatie van spelen, ervaren, interactie en leren. We willen de bezoeker graag letterlijk meenemen in de werken van enkele Hollandse Meesters waarbij het juist de bedoeling is om overal aan te zitten, op te klimmen en zo spelenderwijs te ontdekken", aldus Yvette Nieboer, manager Marketing, Sales & Events.

Zo Groot is Oranje

De Hollandse Meesters neemt straks de plek in van voetbalattractie Zo Groot is Oranje en de 3D-printer. Dit betekent dat je dus nog maar heel even de tijd hebt om deze twee attracties mee te pikken.

Tickets Madurodam

Kun jij niet wachten om De Hollandse Meesters te ervaren? Scoor dan alvast je tickets voor Madurodam, nu extra voordelig! Tickets zijn te verzilveren t/m 31 augustus.