Ontsnap aan de hitte met deze uitjes

De hete zomerdagen kunnen enorm leuk zijn, maar soms ook te veel van het goede worden. Maar als je een dagje uit gaat, kun je ook de verkoeling opzoeken! Zo ben je de hitte slim af en kun je even afkoelen terwijl je geniet van deze uitjes. Lees snel verder voor deze tips!

Koel af in een museum

In musea kun je even naar de airco en goed afkoelen. Daarnaast is het nog interessant én leuk. Ga bijvoorbeeld naar het Haags Historisch Museum en ontdek een bijzondere tentoonstelling over de geschiedenis van het Nederlands kolonialisme. Met de kids is het leuk om naar Ripley’s Believe It or Not! te gaan; in dit interactieve museum zullen de kinderen zich niet vervelen. Check hier alle deals voor musea met korting!

Ripley-s sl4 (1).jpg

Pak een film

Ga naar de bioscoop, zak in die stoel en geniet van een film op het grote doek; allemaal in een heerlijk verkoelende zaal! Dus, kies snel een film uit die je aanspreekt of probeer eens naar een arthouse film te gaan. Zo snuif je wat cultuur op terwijl jij de hitte slim af bent.

denise-jans-SQNgUerbjXs-unsplash.jpg

Op de skipiste in SnowWorld

Niets is zorgt voor meer verkoeling dan een indoor ski-sessie. Dat kan in SnowWorld! Daag elkaar uit, ga van de piste of probeer eens te snowboarden. De allerkleinsten kunnen lekker genieten van de sneeuw. Zo heb je even een koel dagje uit tijdens de zomerhitte! Scoor hier jouw skipas van 2 uur met korting.

SnowWorld-9 (1).jpg

Theater uitje

Ook in het theater kun je even afkoelen met leuke entertainment. Geniet van een musical of een toneelstuk en beleef samen een onvergetelijke avond. Kom naar het AFAS Circustheater in Scheveningen en laat je meeslepen door Aïda, of beleef The Bodyguard in het Beatrixtheater in Utrecht.

Theater en Musical (1).jpg

Ontspanning in een wellness

Trakteer jezelf of elkaar op een dagje ontspanning in een wellnesscentrum of spa tijdens een tropische zomerdag. Nadat je hebt genoten van de sauna’s, kun je lekker afkoelen in een zwembad of genieten van een massage.

Thermae 2000.jpg