Shanna Slaap speelt hoofdrol in musical Pretty Woman

Fotocredits: William Rutten

Shanna Slaap is vanaf 21 september te zien als Vivian Ward in de musical Pretty Woman. De 27-jarige actrice treedt hiermee in de voetsporen van Julia Roberts, die in 1990 de iconische rol vertolkte in de alom geliefde romcom.

Slaap, eerder te zien in o.a. The Bodyguard en Disney’s Aladdin, is erg trots dat zij de hoofdrol te pakken heeft gekregen. “De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om mij verder te ontwikkelen en nu als leading lady op het toneel te kunnen staan. Ik geloof in blijven leren, hard werken en nooit stoppen met dromen!”

Pretty Woman musical

In Pretty Woman wordt het verhaal van Vivian Ward verteld. Zij, een escortdame, sluit een deal met de succesvolle zakenman Edward Lewis. Hij huurt haar in voor een paar zakelijke events, maar al snel komt er wat liefde in het spel. Is een relatie echter wel mogelijk, gezien hun verschillende levens?

Pretty Woman cast

Wie Slaaps tegenspeler wordt, is nog onbekend. Wel laat producent Stage Entertainment weten dat artistieke duizendpoot Lisa Loeb de Nederlandse vertaling van het script voor haar rekening neemt. De regie is in handen van Carline Brouwer, die eerder verantwoordelijk was voor de regie van Pretty Woman in Italië en Spanje.