Zo geef je een origineel cadeau

Met de decembermaand en feestdagen op komst is het hoog tijd om alvast na te denken over cadeaus. Waar maak je iemand nou écht blij mee? Het allermooiste is om iets onvergetelijks mee te geven. Een bijzondere herinnering of ervaring. De emotionele snaar raken, dat is waar het om gaat. Daarom hebben wij hier tips voor originele cadeaus.

Wat zijn de verlangen?

Een simpele en misschien voor de hand liggende tip, maar hier kom je echt al ver mee. Achterhaal het verlanglijstje van de ontvanger. Probeer zo subtiel mogelijk uit een gesprek te halen wat diegene nou écht zou willen (en noteer dit voor jezelf!). Zo weet je zeker dat het cadeau in de smaak gaat vallen en kun je niets mislopen.

De kracht van een persoonlijk cadeau

Een cadeau voor je dierbaren maak je helemaal af met een persoonlijke boodschap. Zo wordt het geven van een cadeau nóg leuker. Dit kan al heel simpel met een handgeschreven kaartje erbij, of een leuke foto van jullie samen. Zo geef je het nog een persoonlijke touch, wat altijd gewaardeerd wordt!

Help iemand met de bucket list

Een extra bijzondere ervaring geven is onbetaalbaar. Ken je iemand die wel van een adrenalinekick houdt? Voor de durfal met een bucketlist kun je altijd een unieke experience cadeau geven. Bijvoorbeeld een skydive sessie of een avontuurlijke helikoptervlucht. Zo’n beleving kan de ontvanger dan eindelijk van de bucketlist afvinken!

Geef een onvergetelijke minivakantie

De mooiste herinneringen maak je met name tijdens een vakantie. Voor de workaholics en degenen die het altijd druk hebben en wel wat rust kunnen gebruiken, is goede ontspanning cadeau geven altijd goed. Boek voor diegenen een ontspannend hotel of ga samen op een stedentrip in Europa. Zo maak je de mooiste herinneringen én bezorg je iemand een bijzondere ervaring op een droombestemming!

Tickets naar een bijzonder avondje uit

Een theatervoorstelling is iets wat iemand niet snel vergeet. Hier wordt nog lang over nagepraat. Met een spectaculair decor en prachtige live muziek zal het cadeau iedereen verrassen. Een aanrader is Disney’s Aladdin. Hier geniet jong en oud van een magische voorstelling met een fenomenaal decor. Wil je het cadeau extra bijzonder maken? Met het allerleukste ticket word je extra bijzonder ontvangen vanwege het VIP-arrangement.

Concertkaartjes voor de liefhebbers

Goede muziek, een prachtige venue en een spectaculaire show. Een muziekliefhebber maak je altijd gelukkig met concertkaarten. Weet je toevallig dat één van hun lievelingsartiesten naar Nederland komt? Draag dan bij aan de tickets. Liefhebbers van klassieke muziek kun je een kaartje naar de opera cadeau doen. Gegarandeerd zal diegene intens gelukkig zijn met dit cadeau.