4 x tips voor een uitje op de woensdagmiddag

De woensdagmiddag is een perfect moment omquality timete besteden met de kinderen. Vooral nu dat het extra mooi weer is! Kun je wel wat inspo gebruiken voor een leuk uitje op de vrije middag? Lees dan snel verder voor deze leuke tips.

Dagje met de dieren

Laat je kinderen hun lievelingsdier ontmoeten tijdens een dagje dierentuin! Sta oog in oog met de meest bijzondere dieren in Blijdorp, DierenPark Amersfoort of Burgers’ Zoo. Hier kun je kaartjes scoren met korting! Zoek je een goedkoper dierenuitje? Ga dan naar een kinderboerderij; vaak heb je gratis toegang of betaalt slechts een klein prijsje. Bovendien kun je hier ook nog eens wat dichter bij de dieren komen.

Apeneiland DierenPark Amersfoort (3).jpg

Actieve uitjes

Geef je kinderen extra beweging op die woensdagmiddag door een actief uitje te ondernemen. Zo kunnen zij hun extra energie helemaal kwijt. Denk bijvoorbeeld aan het overwinnen van een klimparcours in een klimpark, of wandel met ze in het bos. Om zo’n natuurwandeling leuk en interactief te maken kun je met Nature Games grappige opdrachten doen met de kids.

Adventure Valley Zoetermeer-klimpark-109 (1).jpg

Museum uitje

Zoek je eerder een leerzaam uitje? Dan is het ideaal om samen naar een museum te gaan. In de meeste musea kunnen kinderen op een leuke interactieve manier achter nieuwe weetjes komen. Dit is bijvoorbeeld in het Spoorwegmuseum of Maritiem Museum het geval. Ben je benieuwd welke musea geschikt zijn voor kinderen? Lees dan ook onze blog met de leukste musea voor kinderen!

Spoorwegmuseum 2023 1 720x450 (3).jpg

Gratis uitjes

Wil je liever kosten voor een entreekaartje overslaan? Er zijn genoeg uitjes die portemonnee-vriendelijk zijn! Ga bijvoorbeeld naar een gratis museum of spot vliegtuigen bij Schiphol. In onze blog met tips voor gratis uitjes kun je nog wat extra inspiratie opdoen voor jouw low budget uitje.