Tips: Uitjes onder de 10 euro!

Een dagje uit hoeft echt niet duur te zijn! Als je op zoek bent naar avontuur zonder je portemonnee te plunderen, dan ben je hier op het juiste adres. In deze blog nemen we je mee op een budgetvriendelijke reis door Nederland, waar we de leukste en meest verrassende uitjes ontdekken die allemaal minder dan 10 euro kosten. Lees snel verder!

Lovers Rondvaart Amsterdam

Een dagje Amsterdam kun je nóg leuker maken met een rondvaart. Want niets is meer typisch Amsterdam dan grachten, en dit is extra leuk als je vanaf het water de stad kunt ontdekken. Geniet van het uitzicht én leer meer over de geschiedenis van de stad. Hier is een rondvaart slechts 9,99!

Lovers sl3.jpg

Nederlands Fotomuseum Rotterdam

Voor slechts 8,- kun je met korting genieten van een uitje in het Nederlands Fotomuseum Rotterdam. Dit is een toonzaal én schatkamer ineen. In de Eregalerij van de Nederlandse Fotografie ontdek je van alles over de geschiedenis van de fotografie in Nederland. Bekijk in deze blog de tentoonstellingen die nu te zien zijn. Maak het zelf mee en koop snel je tickets (gratis entree voor jongeren t/m 17 jaar)!

211007-FE0252-FredErnst-30cm (1).jpg

Rembrandts Amsterdam Experience

Rembrandt is één van de beroemdste schilders ter wereld, en in Amsterdam kun je zelf beleven hoe hij 350 jaar geleden zijn laatste werken maakte! In Rembrandts Amsterdam Experience begeef je je in een reconstructie van het atelier van Rembrandt en leer je meer over zijn verleden. Het is een bijzonder digitaal theater met 5D-effecten. Boek je kaartjes hier voor slechts 10,-!

01 Hoofdfoto_liggend (2).jpg

Verhaal van de Zwolse Hanze

Dit unieke uitje in Zwolle is een 360-graden audiovisuele en interactieve experience, waar je een nieuw perspectief krijgt over het verleden, heden en toekomst van Zwolle. Het voelt hier net alsof je een tijdreis maakt! Je gaat aan boord van een kogge die over de IJssel vaart en klimt naar het dak van het Academiehuis; een panoramisch terras op het dak vanwaar je uitzicht hebt over de hele stad. Ervaar het zelf en bestel je tickets voor 9,50.

shutterstock_image (8) (1).jpg

Dierenpark Van Blanckendaell

Ook een dagje dierentuin hoeft niet duur te zijn! In Dierenpark Van Blanckendaell ontmoet je bijvoorbeeld meer dan 100 soorten dieren voor een kleine prijs. Op de Savanne sta je oog in oog met giraffen, zebra's en struisvogels. Of wandel langs papegaaien, flamingo’s, kangoeroes en nog veel meer! Natuurlijk kunnen boerderijdieren als ezels, geiten en varkens ook niet missen. Voor de kleinsten zijn er grote speeltuinen, en er is zelfs een museum. Beleef het zelf voor slechts 9,50 per ticket!

savanne.jpg