Geniet deze zomervakantie van waterpret in DierenPark Amersfoort

Er is deze zomer iets nieuws in DierenPark Amersfoort. Van 8 juli t/m 3 september kun je lekker afkoelen met enorm veel waterpret! Dit maakt een zomers uitje helemaal compleet.

De bekende watertocht in de Bosbeek en de twee speelfonteinen van vorig jaar keren terug. Terwijl de zon volop schijnt kunnen jong en oud lekker afkoelen in het bos van het dierenpark.

Dit jaar zijn er ook nieuwe wateractiviteiten gepland! Je kunt meedoen aan een gratis Watertocht en ontdekken hoe belangrijk water is voor dieren, planten en mensen. Of schep zoveel mogelijk rommel uit stromend water en red de natuur. Ook is er een nieuw spannend waterspel: op het Boerenerf moet je ervoor zorgen dat alle dieren, planten en mensen genoeg water krijgen.

Aanstaande zaterdag (8 juli) kun je ook helpen met de Grote Waterschoonmaak. Help mee om zoveel mogelijk rommel op te scheppen uit de rivier de Eem. Dit is namelijk cruciaal om een gezond leefgebied te behouden voor de planten en dieren op de oevers.

Kaartjes voor DierenPark Amersfoort met korting

Dus, spetter lekker rond in DierenPark Amersfoort! Maak de waterpret zelf mee en boek jouw tickets voor een dagje in dé dierentuin voor kinderen. Hier kun je voordelig genieten van kaartjes met maar liefst €5,- korting! Zo heb je echt een spetterende zomervakantie.

Screenshot (205).png

Afbeeldingen: DierenPark Amersfoort (YouTube)