Zorg voor een goed humeur met deze uitjes!

Het is vandaag weer Blue Monday… maar laat je humeur niet verpesten door deze dag! Zit je toevallig wel in een (winter)dipje en kun je wat afleiding gebruiken? Hier hebben wij een paar tips om je humeur te verbeteren! Plan snel een dagje uit om je ergens op te verheugen en vrolijk elkaar op.

Een ontspannend dagje wellness

Er is weinig meer ontspannends dan een dagje wellness. Jezelf even herladen kan wonderen doen voor je humeur. Probeer verschillende sauna’s, stoom- en zwembaden uit en focus je op even niets anders dan relaxen. Kies een wellness middenin de natuur en zet ontspanning en rust voorop. Na zo’n dagje ben je écht helemaal opgefrist en is je humeur een stuk beter! Check hier snel onze verschillende wellnessdeals met korting.

20220609-IWR-Thermen-Barendrecht-0922.jpg

Met kinderen op pad: dierentuin of pretpark

Wat is er beter dan je kinderen blij zien? Daar knapt je humeur echt van op! Ga er gezellig met z’n allen op uit en geniet van een dagje dierentuin of pretpark. Laat je kinderen de leukste attracties uitproberen of spot elkaars lievelingsdieren. Tips nodig? Tijdens een dagje Ouwehands Dierenpark kun je samen met je kinderen de mooiste dieren bewonderen. Zin in wat sensatie? In Toverland kun je spannende achtbaanritjes meemaken!

Toverland.jpg

Bijzonder avondje theater

Een avondje uit naar het theater kan voor goede afleiding zorgen. Met een spektakel vol humor, prachtig decor en indrukwekkende acts zal jouw bui snel een stuk positiever worden! Een echte aanrader is Disney’s Aladdin, waar jong en oud van kunnen genieten. Wil je jezelf of elkaar extra opvrolijken? Kies dan voor het allerleukste ticket, waar je óók nog eens speciaal ontvangen wordt!

Aladdin_LT_webwinkel.jpg

Gezellig dagje museum

Onderschat een rondje in een museum lopen niet; het leren van nieuwe weetjes kan een positieve afleiding zijn! Slenter lekker rond en bekijk interessante exposities. Leer met je vrienden, familie of kind(eren) iets nieuws over historische treinen in het Spoorwegmuseum, of aanschouw prachtige ijskunstwerken op het IJsbeeldenfestival. Zo raak je echt geïnspireerd en wordt je humeur gegarandeerd verbeterd!

Nederlands IJsbeelden Festival Het Organisatieteam BV  ijssculpturen148.jpg

Er tussenuit met een hotelovernachting…

Denk je dat een dagje weg nog niet genoeg is om je humeur écht te verbeteren? Geniet dan van een hotelovernachting en ontdek een nieuwe of welbekende omgeving. Ook is alles voor je geregeld en hoef je niets anders te doen dan te ontspannen en te genieten. Check daarom onze hotelovernachtingenen ga lekker een nachtje weg!

WestCord-Hotel-Delft-BLUE-Dining-Restaurant-1 (1).jpg

Maak een wandeling

Even naar buiten en een frisse neus halen kan al veel doen voor je humeur. En dit is geheel gratis! Kom even bij en bekijk prachtige (winterse) landschappen. Zo beweeg je lekker én geniet je van mooie uitzichten. Kun je wat tips gebruiken voor een goede wandeling in de natuur? Bekijk dan ook ons blog met tips voor een mooie winterwandeling.

Veluwe landschap.jpg